Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Emporia Elegance

Ontdek hier alles over de Emporia Elegance: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Emporia Elegance is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Emporia Elegance

De Emporia Elegance is het bewijs dat handigheid en eenvoud samen kunnen gaan met design. Het is een vlot toestel bedoeld voor senioren die een kleurenscherm tot hun beschikking willen hebben en grote knoppen zodat de candybar makkelijk te bedienen is. Mocht je dit toestel toch iets te eenvoudig vinden, dan is de Emporia Elegance Plus misschien een betere optie. Ook is er een robuust model in de lijn der seniorentelefoons, dit is de Emporia Solid. De Emporia Elegance is echter een betaalbaar toestel die uitblinkt in eenvoud.

Design

Bij de ontwikkeling van de Elegance is naast de bediening ook zeker aandacht besteed aan de vormgeving. Weinig eenvoudige modellen zien er zo gelikt uit als deze handset. De afmetingen van deze Emporia zijn 109 x 50 x 14 en het gewicht is 92 gram. Dus tevens met een stijlvolle behuizing is het een licht toestel zonder overdreven afmetingen. Het kleurenscherm is 1.8 inch groot. Zeer geschikt dus om te bellen en sms'en.

Seniorenproof

De Elegance heeft daarnaast nog enkele eigenschappen in huis die het gebruik enorm versoepelen. Zo is het mogelijk om 100 sms'jes op te slaan en is het trilalarm extra sterk. Maar er nog meer, er is namelijk een zogenaamde 'Top 5-functie' aanwezig. Dit betekent dat de meest gebruikte contacten bovenaan de lijst komen te staan. De geheugenfunctie en alarm zijn twee kleine toevoegingen. Als kers op de taart is er aan de rechterkant van het toestel ook nog een felle LED-zaklamp te vinden.

De Emporia Elegance is kortweg een mooi toestel met handige functies en grote knoppen om het gebruik te vergemakkelijken! GSMinfo.nl redacteur Erik had het toestel een week op proef. Voor een uitgebreider verhaal over dit toestel bekijk zijn Emporia Elegance review.

Emporia Elegance reviews

Onze bezoekers geven de Emporia Elegance een gemiddelde beoordeling van 6.
Bekijk Emporia Elegance reviews of schrijf zelf een review.

(januari 2014)

Pluspunten:

grote letters goed geluid

Minpunten:

slechte gebruisaanwijzing (in het Duits)de gebruiksaanwijzing is een klein boekje dat niet opengeklapt kan worden neergelegd.

Telefoons vergelijkbaar met de Emporia Elegance

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden