Vergelijk 2.473.674 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Doro Primo 413

Ontdek hier alles over de Doro Primo 413: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Doro Primo 413

Met deze Doro Primo 413 heb je een klapbaar toestel in handen dat zich bijzonder eenvoudig laat gebruiken en altijd voorzien is van een volle batterij. Met het meegeleverde laadstation is de batterij altijd opgeladen en zo ben je altijd bereikbaar voor vrienden en familie. Ook kun je het toestel gerust mee buiten de deur nemen voor een leuk dagje uit. Het toestel is voorzien van een duidelijk kleurendisplay, en ook aan de buitenkant is er nog een klein zwart-wit display dat de tijd weergeeft. Zo ben je altijd op de hoogte van de huidige tijd en hoef je nooit meer te laat te komen op je volgende afspraak. Het toestel is bijzonder geschikt voor senioren en liefhebbers van eenvoudige telefoons.

De Doro Primo 413 is uitgerust met een leuke 2 megapixelcamera, zo maak je leuke foto's met een telefoon die je altijd bij de hand hebt. Verdere functies zoals een FM-radio, kalender en alarmfunctie zijn ook op deze telefoon te vinden. Een speciale noodknop aan de buitenzijde van het klaptoestel biedt uitkomst in nood, met een druk op de knop worden snel en eenvoudige meerdere contacten gebeld. Ook een zaklamp kan dienst doen in het donkere of slecht verlichtte ruimtes en de luide belsignalen zijn ook hoorbaar voor personen met gehoorproblemen. 

Belangrijkste Doro Primo 413 specificaties

  • Klapbaar ontwerp
  • 2,4-inch kleurenscherm, met extra zwart-wit scherm aan de buitenzijde
  • 2 megapixelcamera voor leuke foto's
  • Noodknop aan de buitenzijde van het toestel
  • Meegeleverd laadstation

Pluspunten Doro Primo 413

De Doro Primo 413 is een prima seniorentelefoon die zowel binnenshuis als buitenshuis kan functioneren. Met het meegeleverde laadstation kom je niet snel voor een verassing te staan en ben je met deze telefoon altijd voorzien van een volle batterij. Zo kan hij gerust een dagje mee de deur uit en blijf je altijd bereikbaar voor vrienden en familie. Ook de speciale noodknop aan de buitenzijde van het toestel biedt uitkomst in gevallen van nood. Met een enkele druk op de knop worden meerdere, vooraf ingestelde contactpersonen gebeld zodat je een stukje zekerder kan zijn van je eigen veiligheid.

Behalve dat het om een klapbaar toestel gaat, die zich erg makkelijk laat vervoeren, zitten er ook een aantal leuke functies op deze telefoon. Zo vind je onder andere een FM-radio, kalender en zaklamp op deze telefoon. Het toestel is voorzien van een luide luidspreker zodat je de persoon aan de andere kant van de lijn goed kunt verstaan en ook sms'en met deze telefoon is geen probleem. De duidelijke toetsen bieden uitkomst en dat maakt het toestel uitermate geschikt voor de senioren die nog wel eens een dagje de deur uit willen.

Minpunten Doro Primo 413

De Doro Primo 413 is een compact toestel wat door zijn klapbare ontwerp niet inlevert op gebruiksvriendelijkheid. Een nadeel is echter wel dat er minder ruimte vrij is voor een batterij, waardoor deze iets kleiner uitvalt dan vergelijkbare toestellen in zijn klasse. Ook is de Doro Primo 413 geen smartphone en draait dus geen gangbare applicaties zoals Facebook en WhatsApp. Ook al zal niet iedereen hier behoefte aan hebben kunnen deze voor jou toch gewild zijn. Mocht je nou toch net wat meer willen doen met je telefoon en toch de gebruiksvriendelijkheid van een seniorentoestel willen behouden, kijk dan eens naar de Doro 8031.

Doro Primo 413 reviews

Onze bezoekers geven de Doro Primo 413 een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Doro Primo 413 reviews of schrijf zelf een review.

(september 2018)

Pluspunten:

Heel erg handig en gebruiksvriendelijk voor iemand die alleen maar een telefoon nodig heeft.

Minpunten:

Heb er 2x malheur mee gehad. De 1e keer viel alles weg en heb ik 'm op moeten sturen. Binnen redelijke tijd het toestel weer terug en alles deed het weer.
Momenteel kan ik niet meer vanuit het buitenland (Duitsland) naar Nederland bellen en andersom ben ik daar ook niet meer bereikbaar. Voorlopig heeft nog niemand een oplossing voor het probleem. Als iemand het weet bel dan 0623241227.

Telefoons vergelijkbaar met de Doro Primo 413

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden