Vergelijk 2.489.455 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Doro Primo 401

Ontdek hier alles over de Doro Primo 401: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Doro Primo 401

De Primo 401 van Doro is een mobiele telefoon die speciaal ontworpen is om aan de behoeften van senioren te voldoen. Dit betekent dat de telefoon geen onnodige fratsen aan boord heeft, maar gewoonweg een degelijk toestel is om mee te bellen en te sms'en. Het toestel is uitgerust met grote, duidelijke knoppen, beltonen zijn extra luid en het scherm is goed afleesbaar in alle omstandigheden. Bovendien heeft de telefoon drie sneltoetsen voorop om snel drie vooraf ingestelde contactpersonen direct te kunnen bereiken.

Doordat de Primo 401 specifiek op senioren gerichte functies heeft is het duidelijk dat deze telefoon voor oudere gebruikers bij uitstek geschikt is. Maar ook andere mensen die geen behoefte hebben aan een smartphone maar een handzame, luide telefoon zoeken om te bellen en te sms'en zullen hun hart kunnen ophalen met de Primo 401. Juist door zijn eenvoud en stevige bouwkwaliteit zal het toestel sommige gebruikers uitstekend kunnen bedienen. Maar als je ook maar enige afhankelijkheid hebt van het internet kun je beter naar een smartphone kijken, zoals de Doro Liberto 820.

Belangrijkste Doro Primo 401 specificaties

  • Seniorentelefoon: grote toetsen, luide tonen en snelkoppelingen naar noodcontacten
  • Compact en handzaam inklap-design
  • Duidelijk 2 inch scherm
  • Opslaggeheugen uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Met ingebouwde FM-radio en Bluetooth

Doro Primo 401 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Doro Primo 401 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Doro Primo 401

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden