Vergelijk 3.050.164 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Doro Primo 215

Ontdek hier alles over de Doro Primo 215: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Doro Primo 215 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Doro Primo 215

De Doro Primo 215 is een prima telefoon die zich zowel binnens- als buitenshuis laat gebruiken. Met de overzichtelijke toetsen ziet de gebruiker snel wat hij of zei met het toestel kan doen en wanneer er een oproep binnenkomt. Het toestel wordt geleverd met handig laadstation en gaat wel 240 uur mee in standby-tijd. Met ruimte voor 250 contacten in de telefoon wordt contact houden met vrienden en familie eenvoudig. Het toestel heeft een noodknop op de achterkant zitten, die bij het indrukken een aantal vooraf ingestelde noodnummers belt.

Belangrijkste Doro Primo 215 specificaties

  • 1,7 inch-beeldscherm
  • 1000 mAh batterij, voor wel 240 uur standby-tijd
  • Noodknop op de achterkant
  • Telefoonboek met ruimte voor 250 contacten

Pluspunten Doro Primo 215

De Doro Primo 215 heeft een relatief grote batterij onder de motorkap zitten. Ook kan het toestel eenvoudig worden geladen met het meegeleverde laadstation. De bediening van de Doro Primo 215 spreekt voor zich en zal voor elke leeftijd een eitje zijn. Met de noodknop op de achterkant van het toestel kunnen vooraf ingestelde noodnummers worden gebeld. Met de Doro Primo 215 blijf je eenvoudig in contact met wel 250 familieleden of vrienden.

Minpunten Doro Primo 215

De Doro Primo 215 is een echte basistelefoon en biedt verder ook geen extra's. Het toestel is gewoon geschikt om mee te bellen en bereikbaar te zijn. Mocht je toch op zoek zijn naar een seniorentelefoon met wat meer functionaliteit, kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Doro 8031.

Doro Primo 215 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Doro Primo 215 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Doro Primo 215

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden