Vergelijk 2.684.525 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Doro PhoneEasy 612

Ontdek hier alles over de Doro PhoneEasy 612: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Doro PhoneEasy 612

De Doro PhoneEasy 612 is een zeer gebruiksvriendelijke en handzame mobiele telefoon, speciaal gemaakt voor senioren. De brede toetsen, luide tonen en compatibiliteit met gehoorapparaten maakt het een ideaal toestel voor de iets ouderen onder ons. Wat verschilt ten opzichte van andere seniorentoestellen is dat dit mobieltje een camera en een kleurenscherm met hoge resolutie heeft. Verder heeft dit toestel Bluetooth om bestanden mee te verzenden, een verlicht display en ook een alarmknop om meteen een zelfgekozen nummer te bellen. Het toestel heeft ruimte voor 300 contacten, en je kunt het geheugen uitbreiden met een microSD-kaartje.

Doro PhoneEasy 612

Belangrijkste eigenschappen van de Doro PhoneEasy 612

  • Seniorentelefoon: brede knoppen, extra luide tonen en een speciale alarmknop
  • 2-megapixelcamera om foto's mee te maken
  • Bluetooth 3.0 voor het verzenden van bestanden
  • Uitbreidbaar geheugen via een MicroSD-kaartje

Voor wie is de Doro PhoneEasy 612?

De Doro PhoneEasy is duidelijk een toestel voor senioren. Het toestel heeft een heldere display zodat je het scherm beter ziet, brede knoppen zodat je gemakkelijk de juiste knop indrukt, luide tonen en een goede trilfunctie zodat slechthorenden een oproep niet gauw zullen missen. Als laatste werkt het toestel ook nog eens goed met gehoorapparaten. Maar op het gebied van seniorentelefoons is dit wel een vrij modern toestel. Zo heb je een 2-megapixelcamera om foto's te maken, en Bluetooth 3.0 om die foto's vervolgens naar andere toestellen te sturen. Je kunt het geheugen uitbreiden middels een MicroSD-kaart. Dit is een mobiele telefoon voor senioren die net iets meer dan een basistelefoon willen.

Doro PhoneEasy 612 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Doro PhoneEasy 612 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Doro PhoneEasy 612

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden