Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Doro PhoneEasy 515

Ontdek hier alles over de Doro PhoneEasy 515: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Doro PhoneEasy 515 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Doro PhoneEasy 515

De Doro PhoneEasy 515 is, net als alle Doro-telefoons, gericht op senioren. De PhoneEasy 515 staat in de rangorde boven de Doro PhoneEasy 505 en de Doro PhoneEasy 510. Het toestel beschikt over een camera, die foto's kan maken met 2 megapixels. Doro claimt dat de camera uiterst gemakkelijk te bedienen is. Daarnaast kenmerkt het toestel zich door grote, duidelijke toetsen en een zeer hoog belvolume, dat het aantal decibels van een laag overvliegende Boeing 747 benadert. De Doro beschikt verder over een aantal verrassende features die je niet vaak terugziet bij een seniorentelefoon. Zo heeft de PhoneEasy 515 Bluetooth 3.0, ingebouwde zaklamp, GPRS en een zeer gebruikersvriendelijk menu. Het eenvoudige menu zorgt ervoor dat je niet verdwaalt in de opties en mogelijkheden van de PhoneEasy 515. Je merkt werkelijk aan alle aspecten dat de Doro is toegesneden op senioren.

Belangrijkste kenmerken van de Doro PhoneEasy 515

  • Grote, gebruikersvriendelijke toetsen
  • Toegankelijke menustructuur
  • Hoog belvolume
  • 2 megapixel camera

Voor wie is de Doro PhoneEasy 515?

De Doro PhoneEasy kenmerkt zich door gebruiksgemak voor senioren. Daarin is de 515 echter niet uniek. Veel seniorentoestellen hebben echter, om de telefoon simpel te houden, erg weinig functies. Dit toestel heeft daar veel minder last van, met zaken als Bluetooth en ondersteuning voor GPRS. Tegelijkertijd is er geen afbreuk gedaan aan de simpele, toegankelijke menu's en zijn functies zoals de camera makkelijk toegankelijk. De Doro PhoneEasy 515 is daarmee bij uitstek de telefoon voor de moderne senior.

 

Doro PhoneEasy 515 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Doro PhoneEasy 515 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Doro PhoneEasy 515

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden