Vergelijk 2.476.565 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Doro Liberto 825

Ontdek hier alles over de Doro Liberto 825: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Doro Liberto 825

De Doro Liberto 825 is een gebruiksvriendelijke smartphone voor ouderen. Deze telefoon is uitermate geschikt voor beginnende gebruikers, maar is wel van alle gemakken voorzien. Smartphones hoeven niet ingewikkeld te zijn, dankzij de vele aanpassingen die Doro heeft gemaakt. De fabrikant zorgt er met de Liberto 825 voor dat je toch altijd in contact kunt zijn met vrienden, familie en kennissen. 

Doro heeft deze telefoon voorzien van een aangepaste versie van Android. Dat is software van Google, waar vrijwel alle populaire apps voor beschikbaar zijn. Zo kan de Liberto 825 gebruikt worden voor WhatsApp, Facebook en andere populaire diensten. Er is echter veel aangepast aan deze software om hem zo toegankelijk mogelijk te maken. Zo zijn er grote knoppen, duidelijke afbeeldingen en teksten, en helder beeld. Bovendien biedt de Doro Liberto 825 ondersteuning voor gehoortoestellen, een speciale assistentieknop, en een handige zaklampfunctie. 

Belangrijkste Doro Liberto 825 specificaties

  • Groot 5 inch scherm met HD-resolutie van 720x1280 pixels
  • Voorzien van 8 megapixelcamera, voor mooie en leuke foto's
  • Loopt op Android 5.0 Lollipop: ondersteunt allerlei populaire applicaties en games
  • 8 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • Met vele aanpassingen om intuïtief, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te zijn

Pluspunten van de Doro Liberto 825

Het grootste pluspunt van de Doro Liberto 825 is het speciaal op senioren aangepaste besturingssysteem. Daarmee wordt het navigeren door de menu's een stuk gemakkelijker en dat heeft op zijn beurt weer tot gevolg dat je sneller bent waar je zijn moet. Doro heeft Android helemaal omgebouwd, zodat het niet alleen makkelijker navigeren is maar de kernfuncties ook beter worden uitgelicht. Het scheelt ook dat het allemaal in het Nederlands beschikbaar is.

Doro Liberto 825

Een ander pluspunt is het 5 inch grote scherm. Dat biedt lekker veel overzicht. Doro heeft het grote scherm aangegrepen om het menu in de telefoon zo overzichtelijk mogelijk te maken, met een beperkt aantal opties die van het scherm spatten met ieder hun eigen kleur. Met het kijken van foto's en video's is het grote scherm natuurlijk ook reuze handig. Met andere woorden: alleen maar voordelen bij dit enorme scherm.

Een groot pluspunt van deze Doro Liberto 825 is dat hij compatibel is met verschillende gehoorapparaten. Ook slechthorende smartphonegebruikers kunnen dus prima met de Doro uit de voeten. Ook de speaker van de Doro kan een indrukwekkend volume bereiken, dus ook bellen gaat zonder een centje pijn.

Minpunten van de Doro Liberto 825

Het toestel biedt veel meerwaarde voor oudere gebruikers, met de duidelijke software en het grote scherm. Doro vraagt daar wel een aardige prijs voor, want de Liberto 825 is niet goedkoop. Dat maakt de telefoon tot een kostbare investering. Maar wel een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt!

Doro Liberto 825 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Doro Liberto 825 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Doro Liberto 825

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden