Vergelijk 3.716.423 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Doro Liberto 820

Ontdek hier alles over de Doro Liberto 820: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Doro Liberto 820 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Doro Liberto 820

De Doro Liberto 820 is een smartphone voor senioren. De meeste telefoons voor senioren zijn simpele toestellen, en alleen geschikt om mee te bellen en sms'en. Deze Liberto 820 biedt echter al het gemak van een smartphone met de gebruiksvriendelijkheid van een seniorentoestel. Doro's telefoon loopt namelijk op Android, waardoor je applicaties als WhatsApp en Facebook gemakkelijk kunt downloaden. Door de grote knoppen en het heldere scherm blijft de Liberto 820 gemakkelijk in gebruik.

Belangrijkste Doro Liberto 820 specificaties

  • Groot 4,5 inch scherm: scherp en goed afleesbaar
  • Fysieke knoppen onder het scherm, om gemakkelijk terug te gaan naar het startscherm
  • Loopt op Android 4.4: nieuwe software zodat je alle apps kunt downloaden!
  • Software is aangepast met grote knoppen voor eenvoudige navigatie
  • 8-megapixelcamera achterop: maak prachtige foto's om te delen
  • Extra camera voorop: zet de Liberto 820 in de houder en videochat met familie

Waarom de Doro Liberto 820 geschikt is voor senioren

Deze telefoon van Doro biedt enkele voordelen ten opzichte van een normale smartphone. Zo heeft de Liberto 820 een speciaal ontwerp dat het toestel steviger en prettiger in gebruik maakt. Aan de voorkant loopt de behuizing nog een beetje door zodat het scherm beter beschermd is, terwijl de achterkant gemaakt is van een materiaal dat veel grip biedt.

Onder het scherp zitten drie grote fysieke knoppen. Met deze knoppen ga je terug naar het startscherm, terug in de app die op dat moment geopend is, of open je de opties. Achterop zit daarnaast nog een speciale assistentieknop. Als er op die knop gedrukt wordt, wordt er automatisch contact opgenomen met een vooraf gekozen persoon.

Doro Liberto 820

Daarnaast biedt de Liberto 820 ook veel voordelen ten opzichte van de meeste seniorentelefoons. Het is namelijk ook nog een echte smartphone, klaar voor apps. De Liberto 820 loopt op Android 4.4 KitKat, en wordt geleverd met handige software van Google. Via de meegeleverde Google Play Store kun je duizenden apps vinden en downloaden, zoals WhatsApp, Facebook en Twitter. Zo blijf je gemakkelijk altijd in contact met vrienden en familie. Er zitten zowel voorop als achterop camera's. Daarmee kun je bijvoorbeeld videochatten.

Omdat een smartphone soms best ingewikkeld kan zijn heeft Doro een speciale versie van Android gemaakt die een stuk toegankelijker is. Op het startscherm zie je grote knoppen staan naar je favoriete applicaties, en je belangrijkste contactpersoon. Zo kun je in één oogopslag de apps vinden die je nodig hebt. De Doro Liberto 820 ondersteunt zowel WiFi als 3G, dus je kunt overal het internet gebruiken.

Doro Liberto 820 reviews

Onze bezoekers geven de Doro Liberto 820 een gemiddelde beoordeling van 7.
Bekijk Doro Liberto 820 reviews of schrijf zelf een review.

(maart 2016)

Pluspunten:

Heel goed duidelijk goed hoorbaar en leesbaar begrijpbaar meerdere dagen mee

Minpunten:

Vergeleken met andere smartphones hier alleen maar lof ga zo door. Nu nog even dat als ik spreek het keurig getypt wordt op een document

Telefoons vergelijkbaar met de Doro Liberto 820

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden