Vergelijk 2.475.606 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Doro 8031

Ontdek hier alles over de Doro 8031: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Doro 8031

De Doro 8031 is een smartphone die speciaal voor senioren ontwikkeld is. Het toestel beschikt over alle gemakken van een reguliere smartphone, maar met verschillende aanpassingen om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. De duidelijke menu's en grote knoppen maken de bediening simpeler, en je hebt toch toegang tot applicaties als WhatsApp, Facebook en NOS Teletekst. 

Er zijn verschillende aanpassingen gemaakt aan de Doro 8031 om het toestel geschikt te maken voor een oudere doelgroep. Zo heeft deze mobiele telefoon een stevig ontwerp dat prettig in de hand ligt. Achterop zit een speciale noodknop: in noodgevallen kan deze gebruikt worden om de GPS-locatie te sturen naar een zelfgekozen contact. De 8031 wordt geleverd met een handige bureaulader, zodat je nooit vergeet op te laden. 

Belangrijkste Doro 8031 specificaties

  • Duidelijk en helder 4,5 inch scherm
  • Loopt op Android 5.1 Lollipop: via de Google Play Store toegang tot meer dan een miljoen apps!
  • 5 megapixelcamera achterop: maak makkelijk mooie foto's en video's
  • Extra camera voorop, voor selfies of videogesprekken
  • Ondersteunt 4G: overal in Nederland snel mobiel internet

Doro heeft deze telefoon voorzien van een aangepaste versie van Android. De menu's zijn versimpeld, en alles is volledig in het Nederlands. Op het startscherm zijn snelkoppelingen te vinden naar je favoriete contacten en belangrijke functies. Veel functies van de telefoon worden bij het eerste gebruik bovendien duidelijk uitgelegd. Via de Play Store is het wel mogelijk om één van de meer dan een miljoen Android-applicaties zelf te downloaden. 

Met de My Doro Manager kun je bovendien vrienden of familie (beperkte) toegang geven op afstand. Zo kunnen ze je helpen met het installeren van applicaties, of met het toevoegen of verwijderen van foto's en video's. Kinderen of kleinkinderen hoeven niet direct langs te komen als de Doro 8031 te ingewikkeld blijkt: met My Doro Manager kunnen ze, indien jij als gebruiker toegang geeft, instellingen voor je aanpassen en goed zetten. 

Doro 8031 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Doro 8031 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Doro 8031

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden