Vergelijk 2.456.932 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Doro 6520

Ontdek hier alles over de Doro 6520: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Doro 6520

De 6520 van Doro is een mobiele telefoon die speciaal ontworpen is om aan de behoeften van senioren te voldoen. Dit betekent dat de telefoon geen onnodige fratsen aan boord heeft, maar gewoonweg een degelijk toestel is om mee te bellen en te sms'en. Het toestel is uitgerust met grote, duidelijke knoppen, beltonen zijn extra luid en het scherm is goed afleesbaar in alle omstandigheden.

Doordat de 6520 specifiek op senioren gerichte functies heeft is het duidelijk dat deze telefoon voor oudere gebruikers bij uitstek geschikt is. Maar ook andere mensen die geen behoefte hebben aan een smartphone maar een handzame, luide telefoon zoeken om te bellen en te sms'en zullen hun hart kunnen ophalen met de 6520. Juist door zijn eenvoud en stevige bouwkwaliteit zal het toestel sommige gebruikers uitstekend kunnen bedienen. Maar als je ook maar enige afhankelijkheid hebt van het internet kun je beter naar een smartphone kijken, zoals de Doro 8080.

Belangrijkste Doro 6520 specificaties

  • Seniorentelefoon: grote toetsen, luide tonen en snelkoppelingen naar noodcontacten
  • Compact en handzaam inklap-design
  • Duidelijk 2,8 inch scherm
  • 2-megapixelcamera
  • Opslaggeheugen uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Met ingebouwde FM-radio en Bluetooth

Doro 6520 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Doro 6520 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Doro 6520

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden