Vergelijk 2.474.554 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Doro 6060

Ontdek hier alles over de Doro 6060: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Doro 6060

Doro is al jaren een specialist in het ontwerpen en produceren van Smartphones en GSMs gericht op het gebruik door senioren. Door deze berg aan ervaring weet het bedrijf precies wat een gebruiker met meer levenservaring nodig heeft op een telefoon. Dat wil niet zeggen dat Doro zich op één soort senior richt. Waar de één graag een smartphone gebruikt om te kunnen WhatsAppen met kinderen en kleinkinderen, heeft de ander niet veel meer nodig dan de mogelijkheid om te kunnen bellen en gebeld te kunnen worden.

Die laatste gebruiker zal goed uit de voeten kunnen met de Doro 6060. Met de Doro 6060 ben je zowel telefonisch als via SMS bereikbaar. Ook het sturen en ontvangen van MMS behoort tot de mogelijkheden. Doordat het toestel niet al teveel franjes heeft, gaat de accu ook nog eens lang mee. Zo blijf je bereikbaar en kun je altijd iemand opbellen tijdens het doen van de boodschapen.

Belangrijkste specificaties van de Doro 6060

  • Makkelijk bellen en sms'en
  • 2,8 inch kleurenscherm, extra scherm op de buitenkant
  • 3-megapixelcamera
  • Noodknop
  • Grote toetsen

Pluspunten van de Doro 6060

Het belangrijkste van een mobiele telefoon is dat deze mobiel is. Dan zul je misschien denken 'nogal wiedes' maar steeds meer telefoons worden erg groot gemaakt. De Doro 6060 is in te klappen om de helft zo groot te zijn. Daarnaast is het een vrij lichte mobiele telefoon. Deze GSM is handzaam en de noodknop is duidelijk te vinden en handig te bedienen. Mocht je in paniek raken dan hoef je dus geen hogere wiskunde uit te voeren om toch hulp te vragen.

Wat ook handig is bij een GSM is dat de telefoon aanblijft. Bij veel moderne smartphones heb je na een dag gebruik al weer een oplader nodig. De Doro 6060 is voorzien van een ruime accu met een capaciteit van 800 mAh. Deze gaat lang mee doordat het toestel weinig energie verbruikt aan onnodig rekenwerk of een groot scherm met een hoge resolutie. Daarnaast krijg je bij de Doro 6060 een handig oplaaddock, daarmee kun je de Doro 6060 opladen zonder moeilijk te hoeven doen met kabels.

Minpunten van de Doro 6060

Het kan natuurlijk niet alleen maar goed nieuws zijn, iedere telefoon heeft naast pluspunten ook minpunten. Wat ontbreekt bij de Doro 6060 is de mogelijkheid om bijvoorbeeld te WhatsAppen. Het is een beetje inherent aan het soort telefoon, maar het contact houden met anderen gaat via SMS of door te bellen, je kunt met de Doro 6060 niet deelnemen aan de groepsgesprekken met je kinderen en kleinkinderen.

Doro 6060 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Doro 6060 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Doro 6060

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden