Vergelijk 2.684.525 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Doro 6030

Ontdek hier alles over de Doro 6030: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Doro 6030

De Doro 6030 is een mobiele telefoon die gebouwd is om aan de behoeften van senioren te kunnen voldoen. Dit betekent dat deze telefoon geen onnodige toeters en bellen aan boord heeft, maar een degelijke telefoon is die ontworpen is om mee te kunnen bellen en te sms'en. Het toestel is voorzien van grote, duidelijke knoppen, het belvolume gaat extra luid en het scherm is duidelijk af te lezen in alle omstandigheden. Daarnaast heeft de Doro 6030 een grote alarmknop aan de achterkant die vooraf ingestelde nummers met één druk op te knop kan bellen.

Doordat de Doro 6030 specifiek op senioren gerichte functies heeft is het duidelijk dat dit toestel vooral geschikt is voor de oudere gebruiker. Maar ook andere mensen die geen smartphone willen maar een luide, handzame telefoon zoeken om te bellen en te sms'en zullen prima uit de voeten kunnen met de Doro 6030. Juist omdat het zo'n simpel toestel is zullen sommige gebruikers hun hart kunnen ophalen met deze telefoon. Als je toch gebruik wil maken van het internet maar wel een gebruiksvriendelijke smartphone zoekt kun je ook eens naar de Doro Liberto 820 kijken.

Belangrijkste Doro 6030 specificaties

  • Seniorentelefoon: grote toetsen, luide tonen en handige noodknop
  • Compact en handzaam inklap-design
  • Duidelijk 2,4 inch scherm
  • Opslaggeheugen uit te breiden met geheugenkaart
  • Met ingebouwde FM-radio en ondersteuning voor Bluetooth

Doro 6030 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Doro 6030 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Doro 6030

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden