Vergelijk 2.492.215 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Doro 5030

Ontdek hier alles over de Doro 5030: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Doro 5030

De Doro 5030 is een eenvoudige telefoon zonder poespas. Met de duidelijke toetsen en een overzichtelijk 1,7-inch kleurenscherm op dit toestel blijf je eenvoudig in contact met je vrienden en familie. De telefoon is uitgerust met 2 sneltoetsen waarmee je binnen een handomdraai personen naar voorkeur kunt bellen. Met zijn grote toetsen ontleent het toestel zich uiterst makkelijk aan eenvoudig gebruik. Ook kun je sms-berichten versturen met dit toestel. De ingebouwde zaklamp verlicht donkere plaatsen en ook is er een FM-radio functie op dit toestel te vinden.

Met de 800 mAh batterij is de telefoon voorzien van genoeg energie om maar liefst 9 uur te kunnen bellen. Thuis laad je het toestel eenvoudig op door het toestel in het meegeleverde laadstation te plaatsen. De telefoon kan gesprekken versterken tot wel 35 dB en inkomende oproeptonen versterken tot wel 83 dB, zo mis je nooit meer een telefoonoproep.

Belangrijkste Doro 5030 Specificaties

  • 1,7-inch kleurenscherm
  • 2 sneltoetsen
  • Noodknop aan de achterzijde van het toestel
  • Zaklamp functie
  • FM-radio

Pluspunten Doro 5030

De Doro 5030 is een eenvoudig toestel wat zowel dienst kan doen als thuistelefoon als telefoon buiten de deur. Met het meegeleverde laadstation laad je de telefoon eenvoudig op. De batterij heeft genoeg energie om de telefoon tot wel 9 uur spreektijd te bieden. Met een 1,7-inch kleurenscherm en grote, duidelijke toetsen krijg je een goed overzicht over deze telefoon. Ook sms-berichten versturen en ontvangen is mogelijk met deze telefoon. 

Met een ingebouwde zaklamp heb je altijd een lampje bij de hand om donkere plaatsen te verlichten. De sneltoetsenboven de numerieke toetsen laten je snel een vooraf ingesteld persoon naar voorkeur bellen. Ook zit er een noodknop aan de achterzijde van het toestel die je met een druk op de knop tot wel 5 personen laat bellen in geval van nood. De geluidsversterking van het toestel laat je moeiteloos de persoon aan de andere kant van de lijn verstaan. Door de luide inkomende oproeptonen mis je nooit meer een telefoontje.

Minputen Doro 5030

De Doro 5030 is een bijzonder eenvoudig toestel die aanspraak doet op een specifieke doelgroep. Het toestel is bijvoorbeeld uitgerust met een kleiner scherm en bijzonder eenvoudige functies. Apps kun je niet installeren op deze telefoon, dus Facebook of WhatsApp behoren niet tot de mogelijkheden met deze telefoon. Uiteraard kun je gewoon bellen en sms-berichten versturen met deze telefoon.

Doro 5030 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Doro 5030 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Doro 5030

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden