Vergelijk 2.557.051 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

CrossCall Trekker X3

Ontdek hier alles over de CrossCall Trekker X3: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De CrossCall Trekker X3 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de CrossCall Trekker X3

Crosscall biedt avonturiers, sporters en consumenten die werken of leven onder extreme omstandigheden een robuuste smartphone met de naam Trekker X3. Het toestel beschikt over prima specificaties en is opgewassen tegen heel wat geweld. De opvallende behuizing van het toestel trekt meteen de aandacht. Deze kan namelijk goed tegen stof, water en een stootje. Croscall heeft de smartphone voorzien van speciale outdoor-sensoren en een flinke batterij van 3500 mAh onder de motorkap, welke snel en draadloos kan worden opgeladen. Dit toestel is dan ook een prima digitale reispartner.

Belangrijkste CrossCall Trekker X3 specificaties

  • 5 inch-beeldscherm met Full HD-resolutie
  • Snapdragon 617-chipset met 3 GB werkgeheugen
  • Android 6.0 Marshmallow
  • 16-megapixelcamera achterop, 8-megapixelcamera voorop
  • Stevige behuizing met 3500 mAh batterij

Pluspunten CrossCall Trekker X3

Met een Snapdragon 617-chipset en 3 GB werkgeheugen onder de klep, kom je als avonturier weinig tekort. Het draaien van apps tijdens en het voorbereiden van je reis wordt een stuk makkelijker met de Trekker X3. Met een FHD-beeldscherm van 5 inch leent het toestel zich ideaal aan het lezen van kaarten en gegevens zoals de temperatuur, luchtvochtigheid en druk. De batterij van 3500 mAh voorziet het toestel voor een flinke tijd van energie. Tijdens een avontuur gaat de Trekker X3 volgens de fabrikant maar liefst 31 uur mee in de communicatiemodus.

De opvallende behuizing maakt het toestel geschikt voor de extreme avonturen. Modder, stof of water vormen dan ook geen probleem. Tijdens je avonturen wil je waarschijnlijk mooie beelden schieten. Daarom voorziet Crosscall de Trekker X3 van een 16-megapixelcamera achterop en een 8-megapixel frontcamera, waarmee je ook de thuisbasis van de gevraagde selfie kan voorzien tijdens één van je avonturen.

Met 32 GB opslagruimte, dat is uit te breiden met een microSD-geheugenkaart, kun je aardig wat plaatjes en bewegende beelden kwijt op deze stevige telefoon. Het luisteren naar muziek met de Trekker X3 is eveneens mogelijk. Crosscall levert waterdichte oordopjes en een doos die kan worden gebruikt als draadloos laadstation mee met deze smartphone.

Minpunten CrossCall Trekker X3

De Trekker X3 richt zich specifiek op avonturiers. Hoewel deze doelgroep zich vast niet verheugt op het spelen van zware games in de bergen, is het toch jammer dat de smartphone een verouderde Android-versie meekrijgt. Deze Android-versie is verder wel gewoon geschikt voor alles wat zowel de gemiddelde gebruiker als avonturier met een smartphone wil kunnen doen. Bijna alle apps uit de Play Store worden ondersteund door Android 6.0 Marshmallow.

CrossCall Trekker X3 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je CrossCall Trekker X3 review.

Telefoons vergelijkbaar met de CrossCall Trekker X3

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden