Vergelijk 2.615.699 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

CrossCall Trekker M1

Ontdek hier alles over de CrossCall Trekker M1: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de CrossCall Trekker M1

De CrossCall Trekker M1 is een toestel dat gebouwd is om een langere tijd mee te gaan. De Trekker M1 kan zeker tegen een stootje en daar komt nog bij dat een duikje ook niet te verwoestend is voor het toestel. Het toestel is uitgerust met een 1,2 GHz quad-core processor en 1 GB werkgeheugen, daarmee is het vooral in de fysieke zin een werkpaard. Deze weatherproof-telefoon is ook uitgerust met Wet Touch-technologie wat het mogelijk maakt om het scherm te gebruiken als het toestel nat is.

De gebruiker waar CrossCall het toestel op richt is de avonturier die iets meer wil dan alleen maar bereikbaar zijn. Doordat de telefoon zo stevig is hoef je je geen zorgen te maken dat het zomaar barst wanneer hij valt of dat hij ermee ophoudt als je hem bij de afwas in de gootsteen laat vallen. Doordat het toestel is uitgerust met Android en de mogelijkheid heeft om 4G-internet te gebruiken ben je met het toestel ook nog eens heel bereikbaar als je wil. Daarnaast kun je ook alle avontuurlijke apps installeren die je zou willen

Belangrijkste specificaties van de Crossall Trekker M1

  • 4,5 inch scherm met een resolutie van 540 bij 960 pixels
  • 13-megapixelcamera achterop, 5-megapixelcamera voorop
  • 1,2 GHz quad-core processor, 1 GB werkgeheugen
  • 8 GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • Loopt op Android 5.1 Lollipop
  • IP67-gecertificeerd en daarmee water- en stofbestendig

Pluspunten van de CrossCall Trekker M1

De CrossCall Trekker M1 is een enorm duurzaam toestel. De Trekker M1 is dan ook ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Het toestel is extra stevig en heeft maling aan een druppeltje water, niet dat we aanraden ermee te gaan zwemmen. Wanneer het toestel nat is kun je het nog steeds gebruiken dankzij de Wet Touch techniek in het scherm. Deze telefoon kun je zonder zorgen meenemen naar een festival of op wandeltochten door de bergen, hij zal niet stuk gaan van een paar tikken.

De Trekker M1 beschikt over dual-sim mogelijkheden. Dat wil zeggen dat het toestel met twee simkaarten tegelijkertijd uitgerust kan worden. Dat biedt mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een zakelijk en een persoonlijk nummer in één toestel te combineren, wat het mogelijk maakt om voortaan maar één toestel mee te nemen. Ook kun je deze technologie gebruiken om je abonnement écht samen te stellen, de goedkope minuten van het ene abonnement en de goedkope internetbundel van de ander om samen tot een volledig abonnement te komen.

Minpunten van de CrossCall Trekker M1

Het toestel is niet super snel en ook niet volledig up-to-date. Met een quad-core processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz behoort het toestel niet tot de snellere telefoons van dit moment. Ook de versie van Android die op het toestel is geïnstalleerd is niet heel recent. Dat neemt allemaal niet weg dat het een erg mooi en goed toestel is dat gemaakt is voor het avontuurlijke buitenleven, waarbij de snelheid van het toestel veel minder belangrijk is dan de duurzaamheid.

CrossCall Trekker M1 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je CrossCall Trekker M1 review.

Telefoons vergelijkbaar met de CrossCall Trekker M1

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden