Vergelijk 2.693.293 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

CrossCall Shark X3

Ontdek hier alles over de CrossCall Shark X3: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De CrossCall Shark X3 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de CrossCall Shark X3

De CrossCall Shark X3 is een waterdichte, drijvende toughphone met een ingebouwd noodfluitje. Het toestel is bedoeld voor mensen met een actieve levensstijl. Met de Shark X3 ben je altijd veilig op het water, want hij verstuurt automatisch een bericht op het moment dat hij het water raakt. Ook gaat de Shark dan oplichten en geluid maken, zodat je hem ook in woelige baren terug kan vinden. De batterij gaat, dankzij de eenvoudige software, flink wat dagen mee.

De Shark X3 is geen smartphone, maar die maakt CrossCall ook. Heb je liever een toughphone met iets meer functies? Kijk dan eens naar de CrossCall Trekker X3. Voordeel van de Shark is wel dat hij naast enorm stevig ook enorm goedkoop is. Zoek je dus een telefoon die je mee kan nemen naar festivals, op de zeilboot of tijdens een flinke trektocht? Zoek dan niet verder, want de Shark X3 is het toestel dat je zoekt.

Belangrijkste specificaties van de CrossCall Shark X3

  • Volledig waterdicht en blijft drijven
  • Voorzien van Keep Alive-watersensor en noodfluitje van 100db
  • 2,4 inch scherm, 5 megapixel camera aan boord
  • Ondersteunt Bluetooth, maar heeft geen wifi of gps
  • Ingebouwde FM-radio

Pluspunten van de CrossCall Shark X3

Het belangrijkste pluspunt van de Shark X3 is natuurlijk zijn stevigheid. Je kan het toestel laten vallen zonder dat het in duizend stukjes uiteen spat. Een voordeel dat je, op het moment dat je je toestel uit je handen laat glippen, pas echt op waarde weet te schatten. Ook als de Shark in het water valt, hoef je je geen zorgen te maken. Het toestel blijft immers drijven én is natuurlijk volledig waterdicht. Het is een toughphone, dus de Shark kan behoorlijk wat mishandeling hebben.

Een ander voordeel van de Shark X3 is de batterijduur. De capaciteit van de batterij is met 950 mAh niet enorm groot, maar dankzij de software verbruikt de telefoon erg weinig. Dat betekent dat je gemakkelijk een aantal dagen zonder opladen met de CrossCall doorkan. Nou is dat natuurlijk altijd handig, maar vooral als er geen stopcontact is om je telefoon mee op te laden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een meerdaagse trektocht of kamperen in de wildernis.

Minpunten van de CrossCall Shark X3

Het grootste minpunt van de Shark X3 is toch wel de software. Hoewel die zorgt voor een geweldige batterijduur, zorgt het er ook voor dat je geen apps kan draaien zoals WhatsApp, Google Maps of Instagram. Als je je wil afsluiten van de wereld is het natuurlijk wel handig, maar voor dagelijks gebruik wordt het toch lastig de CrossCall te gebruiken.

CrossCall Shark X3 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je CrossCall Shark X3 review.

Telefoons vergelijkbaar met de CrossCall Shark X3

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden