Vergelijk 2.615.699 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

CrossCall Shark V2

Ontdek hier alles over de CrossCall Shark V2: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de CrossCall Shark V2

De CrossCall Shark V2 is een toughphone zonder de toeters en bellen van een smartphone die specifiek voor bouwvakkers, avonturiers en andere mensen met een gevaarlijk beroep is gebouwd. De Shark V2 is een zogenoemde toughphone, wat betekent dat de telefoon dusdanig ontworpen is om te overleven in situaties met allerlei externe dreigingen. CrossCall heeft in dat kader de Shark V2 voorzien van stof-, water- en schokbestendigheid en een extra robuuste behuizing. Zo kun je je Shark V2 overal mee naartoe nemen zonder je zorgen te maken over je toestel.

Maar ook gebruikers die geen gevaarlijk leven leiden zullen de Shark V2 kunnen waarderen. Niet iedereen is op zoek naar een luxe smartphone met allerlei functies, dus gebruikers die gewoon een betrouwbare telefoon nodig hebben zouden de Shark V2 zeker eens moeten overwegen. Bovendien bestaat er geen risico dat je telefoon stuk gaat als je hem een keer in een vijver of plas water laat vallen of hem op de stoep laat stuiteren. Ook kunnen dit soort telefoons vaak lang overleven op één batterijlading, wat handig is als je vaak verwijderd bent van het stopcontact. 

Belangrijkste CrossCall Shark V2 specificaties

  • 2,2 inch TFT-scherm met resolutie van 176 bij 220 pixels
  • 0,3-megapixelcamera aan de achterkant
  • 64 MB ingebouwde opslagruimte, uit te breiden met microSD-kaart
  • IP68-certificering: stof- en waterdicht tot wel twee meter diep

 

CrossCall Shark V2 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je CrossCall Shark V2 review.

Telefoons vergelijkbaar met de CrossCall Shark V2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden