Vergelijk 2.493.781 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Cat S62 Pro

Ontdek hier alles over de Cat S62 Pro: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Cat S62 Pro

Als je op zoek bent naar een slimme telefoon die ook nog eens tegen een stootje kan, dan is het niet zo gek dat je op deze pagina terecht bent gekomen. De Cat S62 Pro is een baksteen in de beste zin van het woord. Het toestel kan zelfs meer klappen opvangen dan een baksteen. De Cat S62 Pro is een echt werkpaard. In extreme omstandigheden kun je met dit toestel nog steeds gewoon je dagelijkse dingen doen, en meer. Naast de standaard smartphone-dingen als WhatsAppen, Facebooken en e-mailen, kan de Cat S62 Pro je namelijk ook vertellen hoe het met de luchtkwaliteit staat.

De Cat S62 Pro is ontwopen voor extreme omstandigheden en omgevingen zoals kou, hitte, water, zand, kleine vallen, grote vallen en alles daartussenin. De Cat S62 Pro is niet zomaar een smartphone met een extra rubberen randje eromheen, vanaf de basis is het toestel gebouwd om te overleven. Of dat nou op expeditie door de jungle is, in de werkplaats of op de boerderij. De Cat s62 Pro is ook uitgerust met een zogeheten FLIR-camera, daarmee kun je zien wat de temperatuur is van alles in je omgeving.

Belangrijkste specificaties van de Cat S62 Pro

  • 5,7 inch TFT LCD-scherm met Full HD+-resolutie van 1080 bij 216- pixels
  • Snapdragon 660-chipset met 6GB werkgeheugen en 128GB opslaggeheugen
  • 12-megapixelhoofdcamera, FLIR-camera en 8-megapixelselfiecamera
  • Draait op Android 10, met updates in het verschiet
  • 4000 mAh accucapaciteit

Pluspunten van de Cat S62 Pro

Het grootste voordeel van de Cat S62 Pro is toch wel de duurzzamheid van het toestel. Als je in een sector werkzaam bent waar de werkomgeving niet per se heel zuiver is, hoef je niet bang te zijn dat het toestel volraakt met stof of zand. Ook tegen water is het toestel beschermd. De Cat S62 Pro is zelfs in staat om 1,8 meter te vallen op staal, dat zou met ieder toestel kunnen, maar de Cat S62 Pro werkt daarna nog prima. We raden echter niet aan om het al teveel te doen.

Een ander voordeel is de grote toolbox die het toestel levert. Van een luchtkwaliteitsensor, tot een lasermeetlint en van een barometer tot een FLIR-camera. Zeker in de bouw is het toestel een prettige compagnon die je overal mee naartoe kunt nemen, zonder dat je zwaar gerei nodig hebt. De Cat S62 Pro kan je helpen om klussen sneller af te krijgen doordat je minder vaak op zoek hoeft naar een ander stuk meetgereedschap.

Minpunten van de Cat S62 Pro

Iets wat ons net wat minder bevalt aan de Cat S62 Pro is de processor. Hoewel de Snapdragon 660 prima werk levert, is het zeker niet de snelste processor. De doorsnee apps worden zonder probleem uitgevoerd maar een racepaard is het niet. Toch is dat waarschijnlijk niet heel belangrijk wanneer je in deze categorie op zoek bent naar een smartphone. De chipset levert prima werk en is nog aardig zuinig ook.

Cat S62 Pro reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Cat S62 Pro review.

Tip: Vergelijk Cat S62 Pro prijzen met abonnement vanaf € 28,00

Telefoons vergelijkbaar met de Cat S62 Pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden