Vergelijk 2.494.776 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Cat S52

Ontdek hier alles over de Cat S52: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Cat S52

Smartphones van Cat zijn allesbehalve doorsnee toestellen. Ze zijn namelijk bedoeld om te overleven in extreme omstandigheden. De Cat S52 past precies in dat plaatje: het toestel is gecertificeerd als toughphone en is zelfs steviger dan militaire specificaties. Het toestel heeft alles aan boord wat je van een moderne smartphone mag verwachten, maar is vooral gericht op consumenten die een smartphone zoeken die kan overleven in extreme omstandigheden.

De toestellen van Cat komen we niet alleen bij extreme sporters tegen. Ook in de bouw, op de boerderij en bij monteurs zijn telefoons als de Cat S52 een handige manier om te kunnen communiceren. De Cat S52 is namelijk niet alleen een telefoon die tegen flinke stoten kan, het is een volledig uitgeruste smartphone waarmee je zou kunnen gamen, WhatsAppen, Instagrammen en meer. Al is dat niet waar deze telefoons doorgaans voor gebruikt worden.

Belangrijkste specificaties van de Cat S52

  • 5,65 inch kleurenscherm, beschermd door Gorilla Glass
  • 12-megapixelcamera achterop, 8-megapixelselfiecamera
  • Loopt op Android 9.0 Pie
  • IP68- en MIL-810-gecertificeerd
  • Gebouwd om veel te weerstaan

Pluspunten van de Cat S52

Zoals duidelijk mag zijn hoef je niet gauw bang te zijn dat de Cat S52 kapot gaat. Wanneer je van je fiets valt met de Cat S52 in je broekzak, kun je beter eerst kijken of je heup niet gebroken is voordat je naar het toestel kijkt. Naast de bescherming tegen valschade is de Cat S52 ook bestand tegen water, stof en zand. Als je dus en telefoon zoekt waarmee je zorgeloos door het leven kunt, dan is de Cat S52 wellicht iets voor jou.

Ondanks de dikke huid van de Cat S52, is het toestel prima aangepast aan het moderne leven. Doordat de toughphone op Android 9.0 draait kun je alle favoriete Android-apps gewoon downloaden en gebruiken. Daarnaast kun je de Cat S52 ook gewoon gebruiken via het snelle 4G-netwerk van huidige providers. Je kunt met de Cat S52 zelfs verbinding maken via 5GHz Wi-Fi boor extrasnelle datasnelheden.

Minpunten van de Cat S52

De grootste reden om de Cat S52 niet te kopen is niet zozeer de dikke rand om het toestel of de iets mindere selfiecamera, maar toch wel de prijs. De Cat S52 pik je niet op voor een schijntje. De stevige bescherming die het toestel biedt haal je niet heel voordelig in huis. Wanneer je kijkt naar wat je mert de Cat S52 allemaal kunt, en wat het toestel allemaal kan hebben, dan is de prijs wat beter te verklaren.

Cat S52 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Cat S52 review.

Tip: Vergelijk Cat S52 prijzen met abonnement vanaf € 17,00

Telefoons vergelijkbaar met de Cat S52

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden