Vergelijk 2.486.306 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Cat S42

Ontdek hier alles over de Cat S42: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Cat S42

De Cat S42 is niet zomaar een smartphone. We zouden haast willen zeggen dat het een smarterphone is. Dit toestel is vanaf de grond af opgebouwd om dienst te doen in situaties waar een normale smartphone het niet zou kunnen overleven. Hij is dan ook robuust genoeg om vrijwel alle mogelijke dreigingen te kunnen overleven. De Cat S42 is vooral interessant voor mensen die een fysiek zwaar of gevaarlijk beroep uitoefenen en op zoek zijn naar een telefoon die deze levensstijl aan kan. Het toestel is water-, stof- en schokbestendig en kan zelfs een val van een flinke hoogte overleven.

De Cat S42 kan daarnaast ook prima dienstdoen als gewone smartphone. Dankzij de Google Play Store heb je toegang tot hetzelfde brede assortiment aan apps en games als alle andere Android-gebruikers en door de ingebouwde quad-core processor kun je al deze apps zonder moeite draaien, inclusief populaire apps als WhatsApp, Instagram en Facebook. Daarnaast heb je door het uitbreidbare geheugen altijd genoeg ruimte voor je multimedia. Zelfs als je een veilig beroep hebt zul je dus prima overweg kunnen met de Cat S42. 

Belangrijkste Cat S42 specificaties

  • 5.5 inch IPS-scherm met resolutie van 720 bij 1440 pixels
  • 1,8 GHz quad-core processor, bijgestaan door 3GB werkgeheugen
  • 32GB ingebouwde opslagruimte, uit te breiden met microSD-kaart
  • 13-megapixelcamera aan de achterkant, 5-megapixelcamera aan de voorkant
  • draait op Android 10
  • Water-, stof- en schokbestendig: een ware toughphone

Pluspunten Cat S42

Bovenaan het lijstje met pluspunten staat uiteraard de duurzaamheid van het toestel. Je kunt het toestel, bij wijze van spreken, tussen de vaat of de was gooien als je iets te diep in de modder bent gezakt. Door de dikke behuizing hoef je ook niet bang te zijn voor een valpartij. Hoewel we uiteraard niet aanraden om het gevaar op te zoeken, zal de Cat S42 nergens voor terugdeinzen.

Naast het fysieke uithoudingsvermogen is de Cat S42 voor nog meer uithoudingsvermogen uitgerust. De 4200 mAh accucapaciteit in het toestel zorgt ervoor dat de Cat S42 de lichten lang aan weet te houden. Hoewel er toestellen zijn met grotere accu's, is de Cat S42 zo ingericht dat er langer kan worden gedan met de aanwezige power. De zuinige processor draagt daar veel aan bij.

Minpunten Cat S42

De processor is niet alleen een pluspunt, maar ook een beetje een minpunt. Het is namelijk niet bepaald een vlotte chip. De processor, een Helio A20 van MediaTek, zal voor dagelijks gebruik prima prestaties leveren maar wanneer je een spelletje wil spelen is het handig wanneer dit spel niet zo veel vraagt. De quad core-processor presteert dus adequaat, maar verwacht er geen wonderen van. Dit toestel is gebouwd op uithoudingsvermogen.

Cat S42 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Cat S42 review.

Tip: Vergelijk Cat S42 prijzen met abonnement vanaf € 14,50

Telefoons vergelijkbaar met de Cat S42

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden