Vergelijk 2.492.215 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Cat S40

Ontdek hier alles over de Cat S40: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Cat S40

De Cat S40 is niet zomaar een smartphone: dit toestel is vanaf de grond af opgezet om dienst te doen in situaties waar een normale smartphone het niet zou overleven. Hij is dan ook robuust genoeg om vrijwel alle mogelijke dreigingen te kunnen overleven. De Cat S40 is vooral interessant voor mensen die een fysiek zwaar of gevaarlijk beroep uitoefenen en op zoek zijn naar een telefoon die deze levensstijl aan kan. Het toestel is water-, stof- en schokbestendig en kan zelfs een val van een flinke hoogte overleven.

De Cat S40 kan daarnaast ook prima dienstdoen als gewone smartphone. Dankzij de ingebouwde Google Play Store heb je toegang tot hetzelfde brede assortiment aan apps en games als Android-gebruikers op andere smartphones en door de ingebouwde quad-core processor kun je al deze apps zonder moeite draaien, inclusief populaire apps als WhatsApp, Snapchat en Facebook. Daarnaast heb je door het uitbreidbare geheugen altijd genoeg ruimte voor je multimedia. Zelfs als je een veilig beroep hebt zul je dus prima overweg kunnen met de Cat S40. 

Belangrijkste Cat S40 specificaties

  • 4,7 inch IPS-scherm met resolutie van 540 bij 960 pixels
  • 1,1 GHz quad-core processor, bijgestaan door 1 GB werkgeheugen
  • 16 GB ingebouwde opslagruimte, uit te breiden met microSD-kaart
  • 8-megapixelcamera aan de achterkant, 2-megapixelcamera aan de voorkant
  • Loopt op Android 5.1 Lollipop
  • Water-, stof- en schokbestendig: een ware toughphone

Cat S40 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Cat S40 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Cat S40

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden