Vergelijk 2.476.565 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Cat S30

Ontdek hier alles over de Cat S30: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Cat S30

De Cat S30 is niet te vergelijken met de smartphones die je doorgaans tegenkomt in het dagelijks leven. Deze smartphone is namelijk niet gebouwd om een allround smartphone voor iedereen te zijn, maar is robuust opgezet om vrijwel alle mogelijke gevaren te kunnen overleven. De Cat S30 zal dan ook vooral interessant zijn voor mensen die een fysiek zwaar of gevaarlijk beroep hebben en een smartphone zoeken die deze levensstijl aan kan. Deze telefoon is dan ook water-, stof- en schokbestendig en kan zelfs een flinke val overleven.

Toch kan een toughphone zoals de Cat S30 ook prima dienstdoen als gewone smartphone. Dankzij de Google Play Store heb je namelijk toegang tot hetzelfde riante assortiment aan apps en games als alle andere Android-gebruikers en dankzij de quad-core processor in de S30 kun je al je favoriete apps zonder problemen draaien. Daarnaast heb je dankzij het uitbreidbare geheugen altijd genoeg plek voor je multimedia. Zelfs zonder gevaarlijk beroep kun je dus prima uit de voeten met de Cat S30.

Belangrijkste Cat S30 specificaties

  • 4,5 inch TFT-scherm met resolutie van 480 bij 854 pixels
  • 1,1 GHz quad-core processor, bijgestaan door 1 GB werkgeheugen
  • 8 GB ingebouwde opslagruimte, uit te breiden met microSD-kaart
  • 5-megapixelcamera aan de achterkant, 2-megapixelcamera aan de voorkant
  • Loopt op Android 5.1 Lollipop
  • Water-, stof- en schokbestendig: een echte toughphone

 

Cat S30 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Cat S30 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Cat S30

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden