Vergelijk 2.421.450 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Cat B35

Ontdek hier alles over de Cat B35: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Cat B35

Met een Cat-smartphone ben je verzekerd van een uitermate robuuste toughphone die jou meerdere dagen bij weet te staan op één volledige accucyclus. Bij de Cat B35 is dit niet anders. Ten opzichte van de Cat B30 beschikt de B35 over een heel belangrijk voordeel: de smartphone draait namelijk op KaiOS, een softwareschil die featurephones slimme vaardigheden meegeeft. KaiOS is een afgeslankt besturingssysteem dat gebaseerd is op Firefox OS van Mozilla. De Cat B35 ondersteunt zelfs 4G, waardoor je razendsnel kunt browsen en appen. 

Cat B35 review

Cat B35 review

3 jun 2019 - In tegenstelling tot vele andere merken besteedt Cat ook nog wat tijd, moeite en vooral licentierechten aan toestellen die niet heel 'slim' zijn. De Cat B35 is hier een excellent voorbeeld van. Deze toughphone, die draait op KaiOS, hebben we flink aan de tand gevoeld.

Een ander interessant onderdeel van deze featurephone is zonder meer het fysieke toetsenbord. Veel consumenten zijn inmiddels volledig gewend geraakt aan een smartphone die enkel te bedienen is met een touchscreen, maar met de Cat B35 beschik je over een lekker fysiek toetsenbord. Hoewel het 2,4 inch-scherm niet de meest scherpe resolutie heeft met 320 bij 240 pixels is het display goed genoeg om content op het internet leesbaar te maken. 

Belangrijkste Cat B35 specificaties

  • 2,0 inch TFT-scherm met resolutie van 320 bij 240 pixels
  • 2-megapixelcamera aan de achterkant
  • 4GB ingebouwde opslagruimte, uit te breiden met microSD-kaart tot wel 128GB
  • IP68-certificering: stof- en waterdicht tot anderhalve meter diep voor 30 minuten
  • Draait uit de doos op KaiOS: applicaties als Google Maps en WhatsApp te gebruiken

Cat B35 prijzen vergelijken

Cat B35
Met abonnement: Vanaf € 9,50 p/m
Los toestel: € 110,00

Vergelijk prijzen

Belangrijkste pluspunten Cat B35

Zoals gezegd is de Cat B35 een echte toughphone. Geen last van gekke of fragiele toeters een bellen, maar een bikkelharde telefoon die bestand is tegen de elementen van het universum. Dit is de ideale mobiele telefoon voor bouwvakkers, militairen, mensen met andere zware beroepen of de avonturiers onder ons. Stof en water is geen probleem voor de Cat B35. Een stootje is dankzij de grove behuizing eveneens geen enkel probleem. Daarnaast kun je zelfs foto's schieten met deze toughphone, mocht je iets interessants tegenkomen gedurende je (werk)dag.

Belangrijkste minpunten Cat B35

De Cat B35 draait op een Snapdragon 205, een dual-core processor geklokt op 1,3 GHz. Dat is verre van snel te noemen. Hoewel je simpele applicaties makkelijk moet kunnen draaien, raden we je af om meerdere applicaties op de achtergrond draaiende proberen te houden. In combinatie met de 512MB RAM heeft dat een negatieve invloed op de snelheid.

Cat B35 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Cat B35 review.

Tip: Vergelijk Cat B35 prijzen met abonnement vanaf € 9,50

Telefoons vergelijkbaar met de Cat B35

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden