Vergelijk 2.987.877 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Cat B30

Ontdek hier alles over de Cat B30: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Cat B30

De Cat B30 is een toughphone zonder toeters en bellen die bedoeld is voor mensen die een telefoon zoeken die bestand is tegen de elementen, zoals avonturiers, bouwvakkers en militairen. De B30 is een zogenoemde toughphone, wat betekent dat dit toestel specifiek ontworpen is om bestand te zijn tegen stof, water en vallen op harde oppervlakken. Dankzij de extra robuuste behuizing hoef je je nooit zorgen te maken dat je toestel je actieve levensstijl niet overleeft. 

Ook voor gebruikers die een minder actieve levensstijl hebben kan de Cat b30 een prima telefoon zijn. Vooral mensen die een degelijke, betrouwbare telefoon zoeken die niet de mogelijkheden van een smartphone heeft zullen de B30 kunnen waarderen. Het risico dat de B30 door een ongelukje kapot gaat is minimaal, want dankzij zijn waterdichtheid en schokbestendige behuizing zal een val in het toilet of een duikvlucht op het trottoir het toestel niet klein krijgen. Daarbij komt ook nog dat dit soort telefoons doorgaans erg lang met één batterijlading kunnen doen, waardoor je minder afhankelijk bent van het stopcontact. 

Belangrijkste Cat B30 specificaties

  • 2,0 inch TFT-scherm met resolutie van 176 bij 220 pixels
  • 2-megapixelcamera aan de achterkant
  • 1 GB ingebouwde opslagruimte, uit te breiden met microSD-kaart tot wel 16 GB
  • IP67-certificering: stof- en waterdicht tot een meter diep voor 30 minuten

Cat B30 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Cat B30 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Cat B30

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden