Vergelijk 2.489.455 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Cat B26

Ontdek hier alles over de Cat B26: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Cat B26

Ga je op avontuur en zie je het niet zitten dat je dure high-tech smartphone kapot gat wanneer je met je heup tegen de rotswand aanvliegt? Dan kun je die zakcomputer lekker in de tent laten liggen en op pad gaan met de Cat B26. De Cat B26 is een zogeheten toughphone. Je kunt het waarschijnlijk al wel raden, maar dat komt door de hoged duurzaamheid van het toestel. De Cat B26 is haast meer gebouwd als baksteen dan als telefoon. Toch kun je er prima mee bellen en smsjes versturen.

Dat kun je overigens best lang doen. De accu in de Cat B26 is groot genoeg om het een flinke tijd vol te houden. Verder krijg je met de Cat B26 een kleurenschermpje, prettig klikkende toesten en een hoofdtelefoonaansluiting. Dat laatste kunnen veel moderne smartphones al niet meer zeggen. De Cat B26 is een uitstekend toestel om mee te nemen op survival of naar een festival, reken er alleen niet op dat je deel kan nemen aan de groepsgesprekken op WhatsApp.

Belangrijkste specificaties van de Cat B26

  • 2,4 inch kleurenscherm met 320 bij 240 pixels
  • Apocalyps-proof
  • Grote 1500 mAh accu
  • Voorzien van een 3-megapixelcamera

Pluspunten van de Cat B26

Men zegt dat wanneer de Cat B26 in botsing komt met een Nokia 3310 van weleer, dat er genoeg energie vrijkomt om de kolencentrales te sluiten, voorgoed. Als we de grapjes even achterwege laten dan kunnen we nog steeds concluderen dat de Cat B26 enorm veel misbruik kan overleven. De behuizing van het toestel is bestand tegen de meeste klappen, tegen waterschade en ook in verschillende temperaturen is het toestel bruikbaar, zelfs met dikke handschoenen aan.

Naast dat het toestel flink wat klappen kan overleven, heeft de Cat B26 ook een kanjer van een krachtbron. De gemiddelde smartphone heeft een accu met een capaciteit van 3500 mAh, de Cat B26 heeft er een met een capaciteit van 1500 mAh. Dat lijkt dan weinig, maar de Cat B26 heeft veel en veel minder onderdelen om aan te sturen; geen fel beeldscherm met enorm veel pixels en geen zware apps die op de achtergrond draaien. Dat zorgt ervoor dat je het makkelijk een week kan volhouden met de Cat B26, ervanuitgaand dat je er niet teveel mee belt.

Minpunten van de Cat B26

Het grote pluspunt is meteen ook verwant aan een minder puntje van de Cat B26. Het toestel heeft geen Wi-Fi-mogelijkheden en geen apps om te laten draaien. Dat wil dus ook zeggen dat je met het toestel niet kan WhatsAppen, Facebooken of het nieuws checken. Je bent dus wel bereikbaar, maar alleen via sms en belletjes. Toch geeft dat waarschijnlijk ook enorm veel rust, zeer prettig wanneer je van de natuur of een festival geniet.

Cat B26 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Cat B26 review.

Tip: Vergelijk Cat B26 prijzen met abonnement vanaf € 8,50

Telefoons vergelijkbaar met de Cat B26

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden