Vergelijk 2.683.698 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry Storm2 9520

Ontdek hier alles over de BlackBerry Storm2 9520: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel BlackBerry Storm2 9520 accessoires.

Informatie over de BlackBerry Storm2 9520

De BlackBerry Storm2 9520 is de opvolger van de Storm 9500 en komt volgens RIM zelf met honderden verbeteringen. Een nieuwe feature is bijvoorbeeld de SurePress-technologie, waarbij de gebruiker na input een lichte feedback voelt.
De Storm2 is verder een allround toestel dat op elk vlak goed presteert. Zo zijn hoogwaardige internetverbindingen als HSDPA en WiFi aanwezig, en kun je voor ontspanning gebruik maken van de mp3- of videospeler. Het interne geheugen van 2GB kan uitgebreid worden tot maar liefst 32GB.

Het uiterlijk

De BlackBerry Storm2 is een touchscreen mobieltje en beschikt dus over een 3.25 inch aanraakscherm. Verder zijn aan de voorkant vier knoppen aanwezig voor een beter gebruiksgemak. Over het design kunnen verder vrij kort zijn: dat is zakelijk en degelijk, zoals we van de Blackberry toestellen gewend zijn.

Verbindingen

Nieuw op de Storm2 is de aanwezigheid van WiFi. Hiermee kun je eenvoudig verbinding maken met een draadloos netwerk, zodat je met optimale snelheid kunt surfen. Mocht er geen draadloos netwerk in de buurt zijn, dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van HSDPA.

Naast deze internetverbindingen beschikt de BlackBerry Storm2 ook over een GPS-ontvanger. Hierdoor is het toestel ook als navigatiesysteem inzetbaar.

Multimedia

Naast deze zakelijke features kun je ook behoorlijk ontspannen met de Storm2 9520. Hij beschikt over een mp3-speler en een standaard 3.5mm-aansluiting voor oordopjes en headsets. Ook kun je foto's en video's bekijken en zelf maken met de aanwezige 3.2MP camera.

Bekijk ook onderstaand reclamefilmpje van de BlackBerry Storm 2.

BlackBerry Storm2 9520 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je BlackBerry Storm2 9520 review.

Telefoons vergelijkbaar met de BlackBerry Storm2 9520

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden