Vergelijk 2.473.888 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry Motion

Ontdek hier alles over de BlackBerry Motion: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de BlackBerry Motion

De BlackBerrry Motion is een zuinig werkpaard met een grote batterij onder de motorkap. Het toestel mikt op de zakelijke markt en dat is te zien aan zijn uiterlijk. De behuizing heeft een IP67-certificering en daarmee overleeft het toestel stofwolken en finke regenbuien. Verder ontbreekt het de BlackBerry Motion niet aan schermruimte; een 5,5 inch-Premium Anti-Scratch-beeldscherm leent zich uitstekend aan het lezen van e-mails, browsen van het web en het bekijken van video's.

De BlackBerry Motion is betaalbaar en biedt goede specificaties voor zijn prijskaartje. Met de Snapragon 625-chipset is de BlackBerry Motion niet razendsnel, maar wel snel en energiezuinig. Het toestel beschikt over prima camera's, een vingerafdrukscanner en kan snel worden opgeladen dankzij de Quick Charge 3.0-technologie. Naast Android 7.1 Nougat krijgt de smartphone BlackBerry's veilige gebruikersschil mee.

Belangrijkste BlackBerry Motion specificaties

  • 5,5 inch-beeldscherm met Full HD-resolutie
  • Snapdragon 625-chipset met 4 GB werkgeheugen
  • 4000 mAh batterij
  • 12-megapixelcamera achterop, 8-megapixelcamera voorop
  • IP67-certificering
  • Android 7.1 Nougat, krijgt update naar Android 8.0 Oreo

Pluspunten BlackBerry Motion

De BlackBerry Motion krijgt een prijskaartje mee dat goed te verantwoorden is. Een premiumontwerp met een Snapdragon 625-chipset en 4 GB werkgeheugen resulteren namelijk in prima looks en goede prestaties. De behuizing is afgewerkt met aluminium en dat geeft de smartphone een elegante uitstraling. Meerdere apps naast elkaar draaien is met de combinatie van hardware en de frisse Android-versie geen probleem.

Het toestel gaat uren mee na een keer aan de lader te hebben gehangen en dat is mede te danken aan de batterij van maar liefst 4000 mAh. Deze batterij is snel te laden dankzij Quick Charge 3.0. De zakenman die het toestel overal wil gebruiken zonder afhankelijk te zijn van een lader of powerbank zit met de BlackBerry Motion dan ook zeker niet fout. Mocht de telefoon tijdens een reis of vakantie in het water vallen is dat ook geen probleem; de smartphone kan namelijk wel 30 minuten tot een maximale diepte van 1 meter onder water overleven.

Met een vingerafdrukscanner aan de voorkant en BlackBerry's veilige gebruikersschil over Android is de BlackBerry Motion beschermd tegen toegang door onbevoegden. Prima foto's en video's met een 4K-resolutie schieten gaat de smartphone goed af; met een uitstekende 12- en 8-megapixelcamera's en voldoende opslagruimte dat uitbreidbaar is, heeft de BlackBerry Motion alles in huis voor de gebruiker die meer wil dan alleen browsen, lezen en videobellen met een smartphone.

Minpunten BlackBerry Motion

De BlackBerry Motion en de prestaties daarvan zijn dik in orde. Toch biedt de Snapdragon 625-chipset niet voldoende rekenkracht voor mobiele gamers en gebruiker van uitzonderlijk zware applicaties. Dat is echter ook niet de doelgroep die BlackBerry probeert te bereiken. Verder zorgen de Snapdragon 625-chipset in combinatie met een 4000 mAh batterij en Full HD-beeldscherm voor een uitstekende gebruiksduur na een keer laden. Toch behoefte aan meer snelheid? Kijk dan eens naar de Samsung Galaxy Note 8.

BlackBerry Motion reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je BlackBerry Motion review.

Telefoons vergelijkbaar met de BlackBerry Motion

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden