Vergelijk 1.947.727 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry KeyOne

Ontdek hier alles over de BlackBerry KeyOne: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel BlackBerry KeyOne accessoires.

Informatie over de BlackBerry KeyOne

De BlackBerry KeyOne is een unieke Android-smartphone met een volledig fysiek toetsenbord onder het scherm. Het scherm is daardoor wat kleiner dan we gebruikelijk op vlaggenschepen zien, maar berichten typen voelt een stuk natuurgetrouwer aan dan met een digitaal toetsenbord. Ook heeft het beeldscherm van het de smartphone een andere beeldverhouding. Het 4,5 inch beeldscherm van de KeyOne beschikt over een beeldverhouding van 2:3. De BlackBerry KeyOne draait op Android 7.0 Nougat met daaroverheen BlackBerry's software, welke hoog inzet op de bescherming van persoonlijke gegevens en privacy. 

Met een mooi ontwerp en goede hardware onder de motorkap is de BlackBerry KeyOne in staat om alle gangbare apps en games te draaien. De Keyone heeft een batterij van 3505 mAh onder de motorkap, welke je in slechts 36 minuten tot maar liefst 50 procent kunt laden met de Quick Charge 3.0-technologie. De BlackBerry KeyOne heeft een 12-megapixelcamera op de achterzijde zitten welke we kennen van de Google Pixel en ook de voorzijde van het toestel is voorzien van een goede 8-megapixelcamera. De smartphone beschikt over een USB Type-C aansluiting en de welbekende 3,5mm-aansluting.

Belangrijkste verwachtte specificaties BlackBerry KeyOne

  • 4,5 inch Full HD-scherm met resolutie van 1080 bij 1620 pixels en qwerty-toetsenbord onder het scherm
  • Snapdragon 625-chipset
  • 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen
  • Vingerafdrukscanner verwerkt in de spatiebalk
  • 3505 mAh batterij met Quick Charge 3.0-technologie

Pluspunten BlackBerry KeyOne

De KeyOne straalt uit met zijn veilige software en fysieke toetsenbord. BlackBerry hecht veel waarde aan veiligheid en brengt dit aspect duidelijk naar voren in de BlackBerry KeyOne. Daarnaast mikt BlackBerry op mensen die liever met fysieke toetsen te werk gaan en deze in kunnen drukken. Alle fysieke toetsen functioneren ook als sneltoetsen en openen zo eenvoudig een app naar voorkeur. De vingerafdrukscanner van het toestel is op een unieke locatie geplaatst, namelijk in de spatiebalk. BlackBerry garandeert met zijn software een hogere veiligheidsgraad dan de concurrentie. De DTEK-app helpt om persoonlijke gegevens en privacy te beschermen.

Verder beschikt de KeyOne over een duidelijk 4,5 inch display. Het scherm is weliswaar wat kleiner dan we bij de concurrentie terugzien, maar toch leent het scherm zich goed aan diverse smartphonefuncties. De Snapdragon 625-chipset onder de motorkap is vlot en de BlackBerry KeyOne heeft dan ook geen enkel probleem met moderne applicaties zoals Facebook en Snapchat. Met 3 GB werkgeheugen kun je meerdere apps naast elkaar draaien en met 32 GB opslagruimte krijg je voldoende ruimte om al je foto's, video's en andere bestanden op te slaan.

De camera van de BlackBerry KeyOne maakt prachtige foto's. De KeyOne doet dat met dezelfde sensor als we kennen van de Google Pixel, welke eerder de hoogste camerascore ooit ontving. Met het fysieke toetsenbord houdt de gebruiker van de smartphone atlijd de volledige controle over het toestel en kunnen camera-instellingen snel worden gewijzigd. De 3505 mAh batterij is bijzonder snel te laden. De BlackBerry KeyOne is een perfecte smartphone voor de gebruiker met behoefte aan hoge veiligheid en toegankelijkheid door middel van fysieke toetsen.

Minpunten BlackBerry KeyOne

De BlackBerry KeyOne is een uitstekend toestel dat is voorzien van de nieuwste Android-versie en veilige software. Het fysieke toetsenbord is voor veel mensen een welkome toevoeging maar men verliest hierbij wel een deel van het scherm. Films en foto's kijken op de BlackBerry KeyOne wordt daarmee minder prettig dan op een smartphone met een breedbeeldscherm. Het scherm gebruikt daarentegen wel minder energie en voor degene die geen films en series op zijn smartphone kijkt, zal dit geen enkel probleem zijn.

BlackBerry KeyOne reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je BlackBerry KeyOne review.

Telefoons vergelijkbaar met de BlackBerry KeyOne

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden