Vergelijk 2.396.205 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry DTEK60

Ontdek hier alles over de BlackBerry DTEK60: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de BlackBerry DTEK60

BlackBerry zet in op digitale veiligheid en zet de uit glas en aluminium herboren BlackBerry DTEK60 neer. Het toestel heeft indrukwekkende eigenschappen, is van alle technische snufjes voorzien en presenteert zich als 'veiligste Android smartphone.' Het mooie toestel met uitgebreide functionaliteit, BlackBerry HUB en premium afwerking zetten een veilig vlaggenschip van BlackBerry neer.

BlackBerry deed het jaren geleden ontzettend goed onder zowel zakelijke als privégebruikers. De dagen dat BlackBerry zichzelf een marktleider kan noemen zijn echter voorbij maar gelukkig is BlackBerry is nog steeds een actieve speler op de smartphonemarkt. BlackBerry heeft haar focus vernauwd en richt zich nu op gebruikers die veel functies in combinatie met de hoogste veiligheidsgraad willen. Indrukwekkende hardware zoals de Snapdragon 820 in combinatie met een 21-megapixelcamera en hogeresolutiescherm slagen dan ook om een goede eerste indruk achter te laten. Het is inmiddels een slecht bewaard geheim dat de nieuwe BlackBerry voor een groot deel is gebaseerd op de TCL 950 van Alcatel, welke ook de fabrikant van dit toestel is.

Belangrijkste BlackBerry DTEK60 specificaties

  • Quad-core processor met 2 kernen geklokt op 2,6 Ghz en 2 kernen op 2,15 Ghz
  • 5,5-inch QHD AMOLED scherm (1440x2560 pixels)
  • 32 GB interne opslag, uit te breiden met microSD-kaart
  • 21-megapixelcamera aan de achterkant, 8-megapixelcamera aan de voorkant
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow met BlackBerry HUB en veiligheidsschil

Pluspunten BlackBerry DTEK60

Met een stevige processor onder de motorkap, een QHD-AMOLED-scherm en meer dan voldoende geheugen is de BlackBerry DTEK60 uitermate geschikt om alle gangbare applicaties met gemak te kunnen draaien. Ook aan het aantal knoppen op de buitenkant van het toestel ontbreekt het niet, BlackBerry voorziet gebruikers graag met een aantal fysieke mogelijkheden om het toestel te personaliseren. 

Een vingerafdrukscanner is een verdere mogelijkheid om het toestel te personaliseren maar ook beveiligen. Het  garanderen van de veiligheid van de eindgebruiker van deze smartphone staat bij BlackBerry dan ook bijzonder hoog in het vaandel, bovenop de vingerafdrukscanner kan de eindgebruiker softwarematig bijna alles danwel niet of juist wel toegang verschaffen tot diverse smartphonefuncties en applicaties. De special schil bovenop Android 6.0 Marshmallow waarschuwt de gebruiker als er dingen plaatsvinden die een potentieel gevaar zouden kunnen vormen.

Verder maakt het toestel prachtige foto's. Met zijn 21-megapixelcamera is het toestel in staat zich te meten met andere gangbare vlaggenschepen en slaat deze op een veilige plaats op. De BlackBerry DTEK60 is een mooi afgewerkt toestel en zal dan ook de aandacht trekken van menig smartphone gebruiker.

Minpunten Blackberry DTEK60

De BlackBerry DTEK60 is een mooi en snel toestel om te zien en zet daarmee in samenwerking met Alcatel een volwaardige kandidaat neer in de Android-wereld. Helaas ontbreken er ook een aantal functies aan de BlackBerry: zo is het toestel niet waterdicht en biedt het toestel niet de mogelijkheid om meerdere simkaarten in het toestel te stoppen, iets wat voor zakelijke gebruikers wel handig kan zijn.

BlackBerry DTEK60 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je BlackBerry DTEK60 review.

Telefoons vergelijkbaar met de BlackBerry DTEK60

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden