Vergelijk 1.985.561 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry Curve 9320

Ontdek hier alles over de BlackBerry Curve 9320: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(6 reviews )
De BlackBerry Curve 9320 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de BlackBerry Curve 9320

De BlackBerry Curve 9320 is een smartphone die speciaal voor social media fanaten ontworpen is. De Curve 9320 biedt het vertrouwde BlackBerry-gemak van een volledig qwerty-toetsenbord met een 2,44 inch scherm, maar is geoptimaliseerd voor sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, en BlackBerry's eigen BlackBerry Messenger. Met een enkele druk op de knop open je die app. Net als andere Curve-toestellen zoals de BlackBerry Curve 9380 heeft de 9320 een voordelige prijs, maar toch is dit een zeer veelzijdig toestel.

Belangrijkste kenmerken BlackBerry Curve 9320

  • Open BlackBerry Messenger met één druk op de knop
  • 2,44 inch scherm
  • 3,2 megapixel camera voor foto en video
  • 512 MB aan interne opslagruimte, uit te breiden met micro-SD kaarten

Voor wie is de BlackBerry Curve 9320?

De Curve 9320 is volgens BlackBerry speciaal ontworpen voor social media fanaten. Belangrijk onderdeel daarvan is een speciale knop die op de Curve 9320 zit, waarmee je direct BlackBerry Messenger opent. Het is de eerste BlackBerry met zo'n knop, en het maakt het heel makkelijk om gratis en snel berichtjes naar vrienden en collega's te versturen. Daarnaast heeft BlackBerry ook de integratie van Facebook en Twitter verbeterd in BlackBerry OS 7.1, het besturingssysteem waar deze telefoon op loopt.

Pluspunten van de BlackBerry Curve 9320

Met de BlackBerry Curve 9320 zit je voor een relatief lage prijs op de voorste rang op het gebied van social media. Deze smartphone biedt je gemakkelijk toegang tot Twitter, Facebook en BlackBerry Messenger, en dankzij het complete qwerty-toetsenbord is het ook nog eens érg makkelijk om berichtjes te versturen en status-updates te posten. De BlackBerry Curve 9320 is voorzien van 3G-ondersteuning, wat betekent dat je wereldwijd verbinding kunt maken met het internet om altijd en overal je status te kunnen checken.

Minpunten van de BlackBerry Curve 9320

Qua functies is de Curve 9320 behoorlijk uitgebreid, maar op het gebied van specificaties valt hij een beetje tegen. De 3,2 megapixelcamera is prima als je op z'n tijd eens een foto wil maken, maar verwacht geen meesterwerken. Ook de 512MB aan interne opslagruimte is wat beperkt: ben je van plan veel muziek en apps op je telefoon te zetten, dan zul je waarschijnlijk snel een microSD-kaart moeten aanschaffen om je opslagruimte uit te breiden. Gelukkig zijn die lekker goedkoop tegenwoordig.

BlackBerry Curve 9320 reviews

Onze bezoekers geven de BlackBerry Curve 9320 een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk BlackBerry Curve 9320 reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (juli 2012) door
De BlackBerry Curve 9320 is een van de nieuwste BlackBerry-smartphones. Hij is sneller dan de vorige generatie BlackBerry's en bovendien meer toegerust op sociale media en het eigen BlackBerry Messenger. Blackberry Curve 9320 review
(april 2013)

Pluspunten:

- mooie gsm
- gaat snel
- leuke apps
- als je internet sluit en terug opent, kom je op het scherm terug wanneer je het had afgesloten

Minpunten:

- batterij gaat niet lang mee (bij mij een halve dag. Deze heb ik al meerdere keren binnengebracht + een nieuw toestel gekregen maar dit is nog steeds!!!!)
- app world is traag
- start traag op
- ik vind dit een duur toestel voor wat het maar is! Waarschijnlijk vind ik dit omdat ik alleen nog maar negatieve ervaringen heb met deze gsm!
(september 2012)

Pluspunten:

verslaafd aan bbm en camera heeft mooie kwaliteit ik vind het super mooi uitzien

Minpunten:

appworld is traag {maar er zijn snellere downloadbare appstores}

slechte oortje {beter monsterbeats}

Telefoons vergelijkbaar met de BlackBerry Curve 9320

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden