Vergelijk 2.581.000 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry Curve 8520

Ontdek hier alles over de BlackBerry Curve 8520: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(9 reviews )
De BlackBerry Curve 8520 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de BlackBerry Curve 8520

BlackBerry staat bekend om zijn hoogwaardige maar prijzige zakentelefoons. RIM heeft het roer echter omgegooid. De BlackBerry 8520 is namelijk een betaalbare smartphone voor jong en oud. Het toestel heeft een slim en vereenvoudigd ontwerp en speciale mediatoetsen. En dit is slechts een greep uit de vele kenmerken. Voor een lage prijs heb je met deze Curve dus een schitterende en veelzijdige smartphone tot je beschikking. Wil je de beschikking over snel 3G-internet? Dan is de BlackBerry Curve 3G 9300 misschien meer iets voor jou!

Stijlvol én praktisch

BlackBerry staat bekend om zijn stijlvolle modellen. Ook de Curve 8520 is mag zich met recht een design toestel noemen. Groot pluspunt van deze telefoon is dat de gebruiksvriendelijheid hier namelijk niet onder leidt. Het volledige QWERTY-toetsenbord zorgt er namelijk voor dat berichten binnen een mum van tijd getypt zijn en dat sociale netwerken als Facebook en Flickr snel bijgewerkt kunnen worden.

Daarnaast is de optische trackpad één van de dingen waarop BlackBerry zich onderscheidt. Deze optische muis werkt namelijk zeer fijn en doet precies wat jij wil, dit is vooral handig tijdens het surfen. Het 3G-netwerk wordt helaas niet ondersteund, hiervoor zul je een duurder model aan moeten schaffen. Toch is internetten mogelijk, de Curve 8520 biedt namelijk wel ondersteuning voor het standaard GPRS-netwerk.

BlackBerry App WorldBlackBerry Curve 8520

In de app shop van BlackBerry heb je de mogelijkheid om de functies van jouw BlackBerry Curve 8520 nog verder uit te breiden. Of het games zijn of de uitslagen van je favoriete voetbalclub, het is allemaal te downloaden. In veel gevallen is het nog gratis ook. Middels de app shop kun je dus allemaal applicaties krijgen om het toestel verder te personaliseren.

Algemene kenmerken

Het moge duidelijk zijn dat dit niet de ultieme zakentelefoon is. Dit neemt echter niet weg dat de specificaties nog steeds erg indrukwekkend zijn: het toestel beschikt over een volledig QWERTY-toetsenbord onder het 2,6 inch display (320 x 240) die 65.000 kleuren weergeeft, WiFi, Bluetooth, mediaspeler (incl speciale mediatoetsen), aGPS, BlackBerry Maps en mogelijkheden om het geheugen tot 32 GB uit te breiden.

Ook op het gebied van multimedia is de 8520 vertegenwoordigd. De MP3-speler zorgt namelijk voor de nodige muziek en foto's/video's maak je met de camera. Het BlackBerry OS in combinatie met de 512 Mhz processor zorgen ervoor dat alle functies soepel en snel functioneren. Mocht je denken dat dit allemaal ernstig ten koste gaat van de batterij, dan zit je er naast. De spreektijd bedraagt namelijk 270 minuten en standby blijft de accu ruim 400 uur vol.

Pingen!

Met de BlackBerry Curve 8520 kun je uiteraard ook pingen! Pingen is een gratis messengerdienst, waarmee je onderling berichten kan sturen met andere BlackBerry's, via het BlackBerry-netwerk. Zoals gezegd kost het niets en de berichten worden razendsnel doorgestuurd. Bovendien kun je zien wanneer de ontvanger het bericht heeft geopend.

De BlackBerry Curve 8520 is een prijsvriendelijke zakentelefoon voor iedereen. Het gemis van de 3G-ondersteuning wordt namelijk ruimschoots goed gemaakt door de vele andere functies en de lage prijs!

BlackBerry Curve 8520 reviews

Onze bezoekers geven de BlackBerry Curve 8520 een gemiddelde beoordeling van 7,3.
Bekijk BlackBerry Curve 8520 reviews of schrijf zelf een review.

(maart 2016)

Pluspunten:

goed is gemakkelijk in je tas gaan

Minpunten:

niks alles is goed
(oktober 2013)

Pluspunten:

Als je hem net nieuw koopt ben je wel blij. Whatss ap twitter facebook enzo. werken goed

Minpunten:

Blackberry kan snel stuk gaan die scroll is helemaal dood slechte camera & loopt wel vaak vast en er komt wel vaak witte beeld in 1 x .maar dan moet jee batterry eruithalen en dan weer erin

Telefoons vergelijkbaar met de BlackBerry Curve 8520

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden