Vergelijk 3.392.821 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry Curve 3G 9300

Ontdek hier alles over de BlackBerry Curve 3G 9300: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel BlackBerry Curve 3G 9300 accessoires.

Informatie over de BlackBerry Curve 3G 9300

De Blackberry Curve 3G 9300 is een ware alleskunner. De stijlvolle smartphone van RIM biedt o.a. ondersteuning van het 3G-netwerk. Ook de WiFi-functie is aanwezig en het BlackBerry OS 6 besturingssysteem zorgt voor een hoge gebruiksvriendelijkheid. Het toestel is dan ook in vele opzichten een verbetering ten opzichte van de BlackBerry Curve 8900. Het sterke punt van de Curve 9300 heeft echter niet alleen te maken met de eigenschappen. De prijs van deze Curve ligt namelijk ook nog eens erg laag. Zo heb je voor een klein bedrag een stijlvolle smartphone die van alle markten thuis is.

Gebruiksvriendelijheid

BlackBerry staat bekend om zijn mooi vormgegeven toestellen met de typische BlackBerry uitstraling. Naast deze uiterlijke kenmerken zijn de smartphones van RIM ook nog eens erg praktisch. Deze Curve 9300 3G heeft bijvoorbeeld het bekende volledige QWERTY-toetsenbord tot zijn beschikking. Dit in combinatie met de optische trackpad vergemakkelijkt het gebruik van deze BlackBerry enorm.

RIM heeft met BlackBerry OS 6 een besturingssysteem in handen die het user interface een boost geeft. De indeling is namelijk zodanig gergeld dat al jouw favoriete functies binnen de kortste keren te vinden en te gebruiken zijn op dit toestel.

NetwerkmogelijkhedenBlackBerry Curve 3G Stromae

Een sterk punt van deze Curve 9300 zijn de goede netwerkfuncties. Waar en wanneer je ook bent, er is altijd razendsnel internet voorhanden. Mocht je het toestel zonder abonnement hebben aangeschaft, dan is het alsnog mogelijk om in de buurt van een WiFi-hotspot snel te kunnen surfen op je favoriete websites.

Sociale netwerken en e-mailen is dus ook geen enkel probleem. Zeker met het volledige toetsenbord zijn berichten in een mum van tijd getypt en zo houdt je snel en makkelijk contact binnen jouw sociale netwerken.

Pingen!

Het QWERTY-toetsenbord van de Curve 9300 leent zich natuurlijk bij uitstek om er eens flink op los te typen. En waar kan dat beter dan met de gratis messengerdienst Ping? Pingen houdt in dat je gratis berichten kan sturen naar ander BlackBerry's. Ideaal dus, zeker omdat de berichten razendsnel worden verstuurd en je ook nog eens kan zien wanneer het bericht door de ontvanger is geopend.

Overige functies

Het display van deze Curve is 2,46 inch groot en kan 65.000 kleuren vertonen. Dit is bijvoorbeeld handig bij BlackBerry Maps. De GPS-functie is namelijk in staat om jouw positie duidelijk weer te geven. Een andere sterke eigenschap van dit toestel is de accucapaciteit. Standby houdt de smartphone het bijvoorbeeld 456 uur uit.

Maar ook aan multimedia is gedacht. Met de 2MP camera kan je namelijk foto's maken en video's opnemen. Verder zit er een MP3-speler om al je favoriete nummers en artiesten stuk voor stuk te kunnen beluisteren. De FM-radio ontbreekt bij deze Curve.

Dat BlackBerry's louter zakentelefoons zijn, is al lang niet meer het geval. De BlackBerry Curve 3G 9300 bewijst dit door de vele eigenschappen tegen een schappelijke prijs.

BlackBerry Curve 3G 9300 reviews

Onze bezoekers geven de BlackBerry Curve 3G 9300 een gemiddelde beoordeling van 7.
Bekijk BlackBerry Curve 3G 9300 reviews of schrijf zelf een review.

(januari 2012)

Pluspunten:

erg fijne mobiel heb hem pas maar alles werkt goed vooral ping is erg fijn en dat gebruik ik ook vaak verder is 3g een hele verbetering omdat de andere curve dit niet had

Minpunten:

de camera mag wel beter zijn voor deze prijs

ook is het niet de dunste mobiel van het moment

Telefoons vergelijkbaar met de BlackBerry Curve 3G 9300

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden