Vergelijk 2.871.318 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Asus ZenFone Max M2

Ontdek hier alles over de Asus ZenFone Max M2: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Asus ZenFone Max M2 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Asus ZenFone Max M2

De Asus ZenFone Max M2 is een interessante midranger die bijzonder degelijke specificaties voor een relatief laag prijskaartje aanbiedt. De Max M2 is het goedkopere broertje van de Asus ZenFone Max Pro M2. Net als de Pro-versie blinkt de reguliere variant uit wat betreft accuduur. Er is een accucapaciteit van maar liefst 4000 mAh aanwezig. In combinatie met de relatief energiezuinige chipset en lage resolutie van 1520 bij 720 pixels houdt de telefoon het zeker twee dagen uit bij regulier gebruik.

Belangrijkste specificaties Asus ZenFone Max M2

  • 6,26 inch IPS LCD-display met een resolutie van 152 bij 720 pixels en 19:9 verhouding
  • 1,8 GHz krachtige Snapdragon 632 octa-core processor van Qualcomm
  • 4GB werkgeheugen en 64GB interne opslag (uitbreidbaar tot 512GB)
  • Eén 13-megapixelcamera met 2-megapixeldieptesensor achterop, 8 megapixel frontcamera
  • Draait op Android 8.1 Oreo met daaroverheen Asus ZenUI

Asus ZenFone Max M2 review

Asus ZenFone Max M2 review

11 mei 2019 - Asus is terug en probeert hoge ogen te gooien met haar nieuwste budgettelefoon, de Asus ZenFone Max M2. Slaagt de smartphonemaker uit Taiwan in deze opzet, of is de lage adviesprijs een teken aan de wand dat goedkoop gelijk staat aan duurkoop? Wij namen de proef op de som zodat jullie dat niet hoeven te doen.

Pluspunten Asus ZenFone Max M2

De Asus ZenFone Max M2 is zoals gezegd uitgerust met een lekker flinke accucapaciteit. Hierdoor hoef je de telefoon niet al te vaak op te laden. Een ander voordeel is het grote 6,26 inch display. Vanwege deze grootte leent de smartphone zich uitstekend voor het bekijken van je favoriete films en series. Kijk je altijd met een bedrade headset? Dan zal je vast blij zijn dat de ZenFone Max M2 uitgerust is met een koptelefooningang.

Verder is een ander groot pluspunt dat de Asus ZenFone Max M2 voorzien is van een dieptesensor, wat ervoor moet zorgen dat je mooie portretfoto's kunt maken met een vervaagde achtergrond. Hoewel de voorzijde verrijkt is met 'slechts' één camera, heeft Asus er wel een flitser naast gezet. Zo kun je ook in situaties met relatief weinig licht alsnog je gezicht op de foto krijgen.

Minputen Asus ZenFone Max M2

De Asus ZenFone Max M2 is niet de meest elegante midranger die je kunt vinden. Zo is de inkeping nogal bree, en in combinatie met de grote kin aan de onderzijde voelt het geheel nogal asymmetrisch aan. Daarnaast draait de ZenFone Max M2 op een verouderde versie van Android, namelijk Android 8.1 Oreo. Ook is er een softwareschil aanwezig in de vorm van ZenUI. Net als bij Huawei verandert deze softwarelaag het uiterlijk van de telefoon. Verwacht een gewijzigd instellingenscherm, wat bloatware en aparte features én felgekleurde icoontjes. Ben je echter fan Huawei's software? Dan zal die van Asus jou ook bevallen.

Asus ZenFone Max M2 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Asus ZenFone Max M2 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Asus ZenFone Max M2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden