Vergelijk 2.465.644 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Asus Zenfone Go

Ontdek hier alles over de Asus Zenfone Go: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Asus Zenfone Go is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Asus Zenfone Go

De Asus Zenfone Go is een betaalbaar instaptoestel met een mooi ogend ontwerp. Met de 13-megapixelcamera maak je eenvoudig mooie foto's en video's en het 5 inch-beeldscherm is een uitkomst voor het browsen of bekijken van foto's, zelfgemaakte video's en films. De smartphone biedt de mogelijkheid om twee simkaarten tegelijkertijd te gebruiken zodat je op elk moment voor zowel privé- als zakenredenen bereikbaar bent. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow en is daarmee geschikt voor alle gangbare applicaties zoals Instagram en Facebook.

Ook beschikt de Asus Zenfone Go over wat rekenkracht. Het is weliswaar geen krachtpatser maar de quad-core processor heeft genoeg rekenvermogen in zijn mars om moderne applicaties te draaien. De processor wordt bijgestaan door 2 GB werkgeheugen en ook heeft het toestel 16 GB opslaggeheugen onder de motorkap. Met een 2600 mAh batterij kun je met de Zenfone Go wel 9 uur bellen en dat maakt het toestel geschikt voor iedereen met behoefte aan een smartphone om voornamelijk mee te bellen. 

Belangrijkste Asus Zenfone Go specificaties

  • 5 inch Full HD-scherm
  • Snapdragon 410-chipset, bijgestaan door 2 GB werkgeheugen
  • 13-megapixelcamer op de achterzijde, 5-megapixelcamera op de voorzijde
  • 2600 mAh batterij
  • Android 6.0 Marshmallow

Pluspunten Asus Zenfone Go

De Zenfone Go heeft een mooie metalen behuizing en biedt de gebruiker veel overzicht met het 5 inch HD-scherm. Met de 13-megapixelcamera maak je uitstekende foto's voor een toestel uit deze prijsklasse en deze zijn dan ook eenvoudig terug te kijken op het grote beeldscherm. Met 16 GB opslaggeheugen krijg je de ruimte om al je muziek, foto's en video's op te slaan. Het opslaggeheugen van de Zenfone Go is uit te breiden met een microSD-geheugenkaart.

Met de mogelijkheid om twee simkaarten tegelijkertijd te gebruiken ben je met de Asus Zenfone Go overal bereikbaar. De Snapdragon 410-chipset heeft voldoende in zijn mars om alle genoemde gangbare applicaties te draaien en met de 2600 mAh batterij kun je met het toestel wel 9 uur bellen. Het toestel beschikt verder over alle moderne verbindingen zoals bluetooth en wifi. 

Minpunten Asus Zenfone Go

De Asus Zenfone Go heeft met zijn goede prijs kwaliteitsverhouding voldoende te bieden om de ervaring met deze smartphone een plezier te maken. Het toestel draait echter wel de verouderde versie van Android 6.0 Marshmallow. Hoewel Android 7.0 Nougat ondertussen de standaard is, ben je met deze Android-versie gewoon veilig en kun je alle net als andere Nougat-smartphones alle Android-applicaties draaien op deze smartphone. Heb je toch behoefte aan wat meer power, kijk dan eens naar de andere toestellen uit de Asus Zenfone-lijn. 

Asus Zenfone Go reviews

Onze bezoekers geven de Asus Zenfone Go een gemiddelde beoordeling van 6.
Bekijk Asus Zenfone Go reviews of schrijf zelf een review.

(februari 2019)

Pluspunten:

Straight forward voordelig toestelletje, bewust gekozen omdat ik geen toeters en bellen wilde. Heeft altijd goed gewerkt met mijn prepaid beltegoed.

Minpunten:

Nu bijna twee jaar na aanschaf kan ik in het buitenland geen data of Wifi meer gebruiken!

Telefoons vergelijkbaar met de Asus Zenfone Go

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden