Vergelijk 2.769.091 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Asus Zenfone AR

Ontdek hier alles over de Asus Zenfone AR: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Asus Zenfone AR

De Asus Zenfone AR verenigt de kracht van een vlaggenschip met zowel Augmented als Virtual Reality. De smartphone is gebaseerd op de Google Tango-technologie, welke Augmented Reality-toepassingen mogelijk maakt. Met een 5,7 inch QHD-beeldscherm krijg je meer dan voldoende overzicht om alle visuele wonderen, camerabeelden of simpelweg een webpagina te bekijken. De foto's van de Zenfone AR zijn met de 23-megapixelsensor superieur en het toestel is geschikt voor het Google Daydream-platform.

Met stevige hardware onder de motorkap is de Zenfone AR klaar voor intensieve actie. De Snapdragon 821-chipset wordt bijgestaan door maar liefst 8 GB werkgeheugen. Met 64, 128 of 256 GB opslaggeheugen onder de motorkap geeft de smartphone je al de ruimte die je nodig hebt om al je foto's, video's en andere bestanden op te slaan. Verder is het toestel uitgerust met een vingerafdrukscanner, 8-megapixel frontcamera en 3300 mAh batterij. Naast visuele prestaties doet de Zenfone AR het ook erg goed op het gebied van audio.

Belangrijkste Asus Zenfone AR specificaties

  • Snapdragon 821-chipset, bijgestaan door 8 GB werkgeheugen
  • 23-megapixelcamera op de achterzijde, 8-megapixelcamera voorop
  • 5,7 inch Super AMOLED-beeldscherm met QHD-resolutie
  • Android 7.0 Nougat
  • Ondersteuning voor Virtual en Augmented Reality-apps

Pluspunten Asus Zenfone AR

De Asus Zenfone AR naast alle gangbare smartphonefuncties te gebruiken voor zowel Virtual als Augmented Reality-toepassingen. Op deze manier krijg je met de Zenfone AR veel meer in handen dan wat je van een vlaggenschip gewend bent. De 23-megapixelsensor maakt haarscherpe beelden en het QHD-scherm schotelt je in combinatie met Google Tango en Daydream interactieve, haarscherpe beelden voor. Maak van je smartphone een thuisbioscoop of breng de showroom naar je woonkamer. Met de Asus Zenfone AR kan het.

Verder heeft de Asus Zenfone AR snelle hardware onder de motorkap liggen. De Snapdragon 821-chipset wordt bijgestaan door maar liefst 8 GB aan werkgeheugen. Met deze hoeveelheid geheugen kun je moeiteloos meerdere applicaties naast elkaar draaien en de zwaarste taken of games draaien. Het toestel draait op Android 7.0 Nougat, welke het mogelijk maakt om meerdere applicaties in verschillende vensters naast elkaar te draaien. Met het schermformaat van 5,7 inch krijg je meer dan voldoende overzicht voor apps, foto's en video's te bekijken.

Ook het ontwerp van de Zenfone AR is mooi afgewerkt. Het toestel is 9 millimeter dik en heeft een bijzonder koelsysteem onder de motorkap. Met de Asus Zenfone AR krijg je de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken, waardoor je altijd bereikbaar bent. Als je maar 1 simkaart nodig hebt kun je het opslaggeheugen van het toestel uitbreiden tot 256 GB. De vingerafdrukscanner op de achterzijde beschermt je smartphone en gegevens tegen toegang door onbevoegden.

Minpunten Asus Zenfone AR

De Asus Zenfone AR is een fantastisch apparaat en heeft meer dan voldoende in zijn mars om je onder de indruk te brengen. Het toestel verbruikt echter wel veel energie en heeft een bijzonder koelsysteem nodig om alle warmte kwijt te kunnen. De batterij van 3300 mAh is daarom wat aan de lage kant. Android 7.0 Nougat gaat echter bij normaal gebruik zeer goed met energie om en het hoge verbruik zal dan ook voornamelijk optreden bij het spelen van zware games of VR of AR-toepassingen. 

Asus Zenfone AR reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Asus Zenfone AR review.

Telefoons vergelijkbaar met de Asus Zenfone AR

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden