Vergelijk 3.073.561 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Asus PadFone Infinity 2

Ontdek hier alles over de Asus PadFone Infinity 2: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Asus PadFone Infinity 2 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Asus PadFone Infinity 2

De Asus PadFone Infinity 2 of zoals Asus hem noemt 'The New PadFone Infinity' is een 5 inch smartphone met Full HD-scherm. Het speciale aan deze smartphone is dat je er een tablet bij kunt kopen waar je de PadFone Infinity 2 instopt. Op deze manier heb je al je gegevens snel op groot scherm. Het toestel is de opvolger van de Asus PadFone Infinity.

Belangrijkste Asus PadFone Infinity 2 specificaties

  • 5 inch scherm met Full HD-resolutie van 1080x1920 pixels
  • Supersnelle 2,2 GHz Snapdragon 800 quad-core processor
  • 2 GB werkgeheugen; 16 GB opslagruimte voor apps, foto's en video's
  • 13 MP-camera voor scherpe foto's en 2 MP-camera aan de voorkant
  • Draait op Android 4.2 (Jelly Bean)
  • Zowel met als zonder 10,1 inch tablet verkrijgbaar

Voor wie is de Asus PadFone Infinity 2?

De Asus PadFone Infinity 2 is een uniek product. Door de smartphone achterin de tablet te stoppen krijg je alles meteen op groot beeld te zien. Je kunt ervoor kiezen om de telefoon los te kopen of in combinatie met de tablet. Het product is vooral handig voor mensen die veel onderweg zijn en graag overal informatie op willen hebben. Met deze combinatie hoef je niet te synchroniseren; je hebt de gegevens meteen bij de hand. Op een groot scherm van 10,1 inch nog wel!

Pluspunten van de Asus PadFone Infinity 2

De smartphone zelf heeft een lekker groot scherm met Full HD-resolutie waardoor beelden er superscherp uitzien. Daarnaast is het toestel dankzij de quad-core processor lekker snel en heb je geen last van haperingen. Stop het toestel in de tablet en je verliest dit niet. Sterker nog: hij is nog steeds even snel alleen is het beeld 2x zo groot! Handig als je film wilt bekijken of een e-mail wilt tikken onderweg!

De Asus PadFone Infinity 2 draait op Android. Dit is het besturingssysteem van Google en is al standaard voorzien van handige apps en features. Zo maak je gratis gebruik van e-maildienst Gmail, navigeer je overal naartoe met Google Maps en is de browser Chrome alvast geïnstalleerd. En met de uitgebreide Play Store heb je de keuze uit duizenden (gratis) apps en games!

Minpunten van de Asus PadFone Infinity 2

Dit nicheproduct zal niet voor iedereen aantrekkelijk zijn. Wil je beide apparaten aanschaffen, dan ben je flink wat geld kwijt. Daarnaast kun je zonder de telefoon niets met de tablet. Deze werkt alleen als de smartphone geplaatst is in de tablet. Voor datzelfde geld kun je wellicht beter een losse smartphone en tablet kopen.

Asus PadFone Infinity 2 reviews

Onze bezoekers geven de Asus PadFone Infinity 2 een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Asus PadFone Infinity 2 reviews of schrijf zelf een review.

(januari 2014)

Pluspunten:

De Padfone is echt ideaal voor mij! Ik ben vaak onderweg en wil dan ook een beetje kunnen werken, maar het is vaak wel erg veel gedoe om een tablet, laptop en smartphone in m'n tas te proppen. Met deze kan ik de laptop thuis laten en zitten de tablet en smartphone bij elkaar. Het schuif heel handig in elkaar en alles wat ik op m'n smartphone kan doet de tablet ook. Over de smartphone zelf kan ik alleen maar positief zijn, want die is snel en stottert nooit, in tegenstelling tot mijn vorige telefoon.

Minpunten:

Het is jammer dat je de tablet niet kan gebruiken zonder de smartphone erin, dat is eigenlijk het enige wat ik zou verbeteren.

Telefoons vergelijkbaar met de Asus PadFone Infinity 2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden