Vergelijk 3.858.528 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone XS Max

Ontdek hier alles over de Apple iPhone XS Max: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Apple iPhone XS Max

Groot, groter, max. De iPhone XS Max heeft een flink 6.5 inch OLED-scherm met een resolutie van 1242 bij 2688 pixels. Op het toestel draait Apple's eigen iOS 12. De camera aan de achterkant is een dubbele, met een vernieuwde 12 megapixel sensor ten opzichte van de iPhone X, zijn voorganger. Aan boord is verder een frontcamera met 7 megapixel en uiteraard zitten er ook stereo-speakers op. De iPhone is te krijgen in drie opslagvarianten: 64GB, 256GB en 512GB. De chip die dit allemaal aanstuurt? Apple's nieuwe A12 Bionic, die bestaat uit tien kernen (hexa-core).

Enthousiast over de iPhone XS Max, maar schrikt het formaat je een beetje af? Er is ook nog een iets kleinere variant, met exact dezelde specificaties: de iPhone XS. Je krijgt dezelfde kleuren, dezelfde opslagkeuzes en dezelfde camera, maar dan met een kleiner scherm en iets minder hoge resolutie en daardoor dezelfde hoeveelheid pixels per inch. Wat ook anders is, is de prijs: de iPhone XS is net iets goedkoper dan de XS Max.

Belangrijkste specificaties van de iPhone XS Max

  • 6,5 inch OLED-beeldscherm met 1242 bij 2688 pixels
  • Dubbele 12 megapixel-camera aan de achterkant, 7 megapixel TrueDepth-camera voorop
  • Direct aan de slag met iOS 12
  • Biometrische gezichtsherkenning met Face ID
  • 64GB, 256GB of 512GB opslagopties

Pluspunten iPhone XS Max

Het grootste pluspunt van de iPhone XS Max is natuurlijk, letterlijk en figuurlijk, het beeldscherm. Nog nooit eerder zat er zo'n groot beeldscherm op een iPad. Pardon, iPhone. Het verschil tussen de grootste iPhone en de kleinste iPad is nog maar 1.4 inch. Dat is niet bepaald veel. Bij de iPhone XS Max betekent het vooral dat je enorm veel scherm tot je beschikking hebt, terwijl de behuizing door de smalle schermranden niet enorm is. Dankzij de resolutie is alles bovendien scherp en de kleuren zijn ook prachtig dankzij de gebruikte OLED-technologie.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de iPhone XS Max. Apple heeft Face ID onder handen genomen en is nu de veiligste vorm van gezichtsherkenning in een smartphone. Hiermee bescherm je niet alleen jouw data, maar log je tevens kinderlijk eenvoudig in bij al je favoriete apps en accounts. Dankzij de energiezuinige A12 Bionic chip gaat de accu nog langer mee op een lading, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Natuurlijk mogen we de nieuwe features van de primaire camera niet vergeten: Smart HDR en geavanceerde bokeh-effect met diepteregeling.

Minpunten iPhone XS Max

Het beeldscherm is niet alleen het grootste pluspunt, maar tevens je grootste vijand. Dat wil zeggen, als je niks vindt om met een smartphone van tabletformaat rond te lopen. De iPhone XS Max is maar liefst 10 procent groter en breder dan zijn ‘compacte’ tegenhanger en bijna 20 procent zwaarder. Dergelijke formaten en het gewicht zijn niet voor iedereen weggelegd.

Daarnaast moet je wel erg diep in de buidel tasten om de iPhone XS Max in huis te halen. 1.259 euro voor het instapmodel is bepaald niet mals, en niet voor iedereen weggelegd. Laat je ook niet in de maling nemen door de dual-sim ondersteuning. Eén van de ‘sims’ is namelijk een e-sim, een standaard die tot op heden niet wordt ondersteund door providers in Nederland. Voorlopig kun je de iPhone XS Max dus alleen gebruiken voor je privé- of zakelijke nummer.

Apple iPhone XS Max reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Apple iPhone XS Max review.

Tip: Vergelijk Apple iPhone XS Max prijzen met abonnement vanaf € 56,50

Telefoons vergelijkbaar met de Apple iPhone XS Max

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden