Vergelijk 2.361.129 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone SE reviews

Apple iPhone SE mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
3 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl review (april 2016) door
Genoeg van al die lompe smartphones met steeds maar grotere schermen? Je gebeden zijn verhoord met Apple's iPhone SE. Een compact en vertrouwd design, maar met de hardware die je in 2016 zou verwachten. Een geslaagde combinatie? Apple iPhone SE review
(april 2016)

Pluspunten:

Ik heb vorig jaar geupgrade naar een iphone 6s, met flink wat tegenzin. Ondertussen was ik er redelijk gewend aan, maar eigenlijk bleef de 6s wat te groot voor zowel mijn broekzak als handen. Liever heb ik een smartphone die ik echt met 1 hand kan bedienen. Toen deze iPhone SE verscheen heb ik de 6S dan ook gelijk weer verkocht. Ben nu weer helemaal tevreden! De iPhone se past overal in, en is nog snel en mooi ook. Goed bezig Apple!

Minpunten:

De touch id vingerafdruksensor van mijn 6s leek ietsje beter te werken maar misschien verbeeld ik me dat
(april 2016)

Pluspunten:

Eindelijk!!! Weer een kleine iPhone. Ik loop al bijna drie jaar rond met mijn iphone 5S maar die is onderhand toch een beetje aan het slijten. Heb echt geen zin in zo'n grote iPhone en was bang dat ik voor een 6S moet kiezen. Die vond ik niet alleen wel erg lomp maar ook aan de dure kant en en androide was voor mij ook geen optie. Deze iphone se is precies wat ik wil: klein, snel en mooi!!! Ben er ontzettend tevreden mee.

Minpunten:

Niks

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden