Vergelijk 2.682.504 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 6S vraag en antwoord

Apple iPhone 6S vragen en antwoorden van gebruikers.
1 vraag geplaatst Stel een vraag
geheugen 5 reacties

Vraag gesteld door Jannet - oktober 2015:

Is de nieuwe iPhone nog steeds zo krap met de opslag van apps, foto's en dergelijke?
Reactie door: Thomas Haenen - GSMinfo.nl redactie
Je kunt de iPhone 6S kopen met 16, 64 of 128 GB opslagruimte. Of dat krap is, hangt af van hoe je het toestel gebruikt. Als je je foto's in je iCloud opslaat en weinig apps download, zou 16 GB genoeg moeten zijn. Anders kun je beter voor een model met 64 GB kiezen.
Reactie door: Jannet
Bedankt voor je reactie. Ik heb mijn foto's en filmpjes graag altijd en snel (en veilig) beschikbaar. Ik zie dat de 16 GB al €749,00 kost. Bij zo'n hoge prijs zou je verwachten dat opslag geen enkel probleem zou moeten zijn. IK vraag me dan ook af of ik niet beter voor een Android kan gaan die wél meer opslag hebben en vaak zelfs een sdkaartje. Ik ben alleen een beetje bang dat Android te ingewikkeld is.
Heb je advies wat dan een verstandige keuze is?
Reactie door: Thomas Haenen - GSMinfo.nl redactie
Android is vooral 'anders' dan de iPhone, het is niet direct ingewikkelder. Het zal waarschijnlijk wel even wennen zijn in de eerste dagen of weken. De twee besturingssystemen lijken echter sterk op elkaar, dus als je de een onder de knie hebt, lukt de ander ook wel.

Ik kan op afstand helaas moeilijk de knoop doorhakken, omdat ik geen inzicht heb in je kennis, maar: er zijn genoeg Android-smartphones die minstens net zo goed zijn als een iPhone. Die toestellen zijn inderdaad vaak goedkoper en hebben meer opslagruimte.
Reactie door: Jannet
Bedankt Thomas. Het is uiteindelijk een LG G4 geworden met leren achterkant en 64GB SDkaartje. Geweldig mooi scherm en stuk groter ook. IK heb nu 96GB opslag en dat is toch wel een heel verschil. Android blijkt helemaal niet lastig te zijn na een avondje spelen. Voor €430,00 (incl cashback) echt een koopje in mijn ogen als je het vergelijkt met de bijna 2x zo dure iPhone. De camera is trouwens geweldig.
Reactie door: Thomas Haenen - GSMinfo.nl redactie
Mooi zo! Nog veel plezier met je toestel dan.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden