Vergelijk 2.436.434 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 6 64GB

Ontdek hier alles over de Apple iPhone 6 64GB: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Apple iPhone 6 64GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Apple iPhone 6 64GB

De Apple iPhone 6 is een high-end smartphone met een stijlvol design en de beste hardware van het moment. Apple's nieuwe smartphone is de beste iPhone ooit, en biedt een flink aantal verbeteringen ten opzichte van de iPhone 5S. Zo is het scherm groter en scherper, de hardware krachtiger, en de software nog beter. Nieuw is onder andere het 4,7 inch scherm en de ondersteuning voor de Apple Watch. Liever een nog groter scherm? Dan kun je ook voor de 5,5 inch Apple iPhone 6 Plus kiezen.

Belangrijkste Apple iPhone 6 64GB specificaties

  • 4,7 inch scherm met resolutie van 750x1334 pixels
  • Voorzien van 64 GB opslagruimte
  • 8-megapixelcamera met verbeterde iSight-sensor achterop, extra FaceTime-camera voorop
  • Krachtige Apple A8 processor zorgt ervoor dat alles soepel loopt
  • Loopt op Apple iOS 8: de nieuwste software van Apple
  • Download meer dan een miljoen apps in de Apple App Store!

Apple iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Voor wie is de Apple iPhone 6 64GB?

Met de iPhone 6 haal je een prachtig stukje hardware in huis. Apple's smartphones zijn vaak wat duurder dan de concurrentie, maar dan haal je wel een toestel met het beste van het moment in huis. Zo biedt de iPhone 6 een aantrekkelijk design, krachtige hardware, en een zeer uitgebreid pakket aan software. Wil je de beste smartphone van het moment hebben, ongeacht de prijs? Dan is de iPhone 6 de smartphone voor jou.

Pluspunten van de Apple iPhone 6 64GB

De kogel is door de kerk: de iPhone krijgt een groter scherm. De iPhone 6 is door Apple voorzien van een 4,7 inch scherm. Daarbij gaat natuurlijk ook de resolutie flink omhoog, waardoor de iPhone 6 de eerste 'Retina Display HD' smartphone is. Ontzettend scherp, met levendige kleuren en prachtige beelden. Bovendien is de iPhone 6 ontzettend dun. Het toestel weegt maar iets meer dan 100 gram, en heeft een dikte van minder dan 7 millimeter. Het iPhone 6 scherm mag dan wel groter dan ooit zijn, deze iPhone 6 is wel handzamer dan ooit!

De iPhone 6 is één van de eerste smartphones die loopt op iOS 8, de nieuwste versie van Apple's mobiele besturingssysteem. iOS 8 biedt een verbeterd notificatiecentrum, een vernieuwd lockscreen, en honderden andere kleine en minder kleine nieuwe features. Ook nieuw is de toevoeging van woordvoorspelling in het toetsenbord, waarmee je sneller kan typen. Er is bovendien een Health-app bijgekomen, waarmee je je stappen telt, je hartslag meet en nog veel meer. Of sluit gezondheidsaccessoires aan als een Fitbit of Nike Fuelband om je gezondheid nog beter te tracken!

Minpunten van de Apple iPhone 64 GB

Apple's smartphones zijn prachtig afgewerkt, maar vaak wel aan de dure kant. Betaal je liever wat minder, dan kun je biijvoorbeeld ook de Samsung Galaxy S5, de LG G3, of de Nokia Lumia 930 overwegen. Deze toestellen lopen dan wel niet op Apple's gebruiksvriendelijke iOS, maar zijn wel een stuk goedkoper. Bovendien zijn ze soms zelfs voorzien van betere camera's en krachtigere hardware.

Apple iPhone 6 64GB reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Apple iPhone 6 64GB review.

Telefoons vergelijkbaar met de Apple iPhone 6 64GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden