Vergelijk 2.007.968 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 5S 64GB

Ontdek hier alles over de Apple iPhone 5S 64GB: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Apple iPhone 5S 64GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Apple iPhone 5S 64GB

De Apple iPhone 5S is een 4 inch smartphone met Retina-display, een dual-core processor en 8 megapixelcamera. Het toestel draait op iOS 7 en is de verbeterde versie van de iPhone 5 met een krachtigere processor en een vingerafdrukscanner. Heb je liever wat minder opslagruimte? Ga dan voor de Apple iPhone 5S 16GB of Apple iPhone 5S 32GB.

Belangrijkste kenmerken van de Apple iPhone 5S:

  • 4 inch scherm met resolutie van 640x1136 pixels (Retina-display)
  • Krachtige Apple A7 dual-core processor
  • Loopt op iOS 7 met compleet nieuwe look en features
  • 8 megapixelcamera achterop, FaceTime-camera aan de voorkant
  • Je toestel ontgrendelen met de Touch ID vingerafdruksensor
  • 64 GB opslagruimte ingebouwd

Voor wie is de Apple iPhone 5S?

Voor de echte Apple-fans is de iPhone 5S natuurlijk een musthave. Maar ook voor mensen die hun eerste smartphone gaan aanschaffen en geld geen probleem is, ben bij je Apple aan het goede adres. De smartphone heeft een helder 4 inch scherm met Retina-display dat ideaal is voor het kijken van video's of het bezoeken van websites. En iOS 7 met zijn gebruikersvriendelijke design zorgt voor een plezierig gebruik.

Pluspunten van de Apple iPhone 5S

Apple heeft haar OS helemaal veranderd. Zo heeft iOS 7 een geheel nieuwe look met fellere kleuren en een ander font. Ook heeft de fabrikant nieuwe functies aan het systeem toegevoegd. Bij het Control Center regel je instellingen als helderheid, verbindingen en volume. Het vernieuwde notificatiecentrum laat nu tevens het weer, je afspraken en andere informatie op één scherm zien. Ook is de spraakherkenningsfunctie SIri verbeterd en er zijn verschillende apps toegevoegd.

Apple iPhone 5S 32GB

Naast het design heeft Apple ook flink aan de hardware gesleuteld. De iPhone 5S is dankzij de nieuwe Apple A7-processor nóg sneller. Ook de 8 megapixelcamera achterop is aangepast zodat je betere foto's kunt maken met de iPhone 5S. Als laatste heeft Apple een nieuwe feature toegevoegd genaamd Touch ID. Dit is een vingerafdrukscanner waarmee je je telefoon makkelijk kunt ontgrendelen. Zo zijn je gegevens stukken veiliger.

Minpunten van de Apple iPhone 5S

We vinden het jammer dat Apple ook bij de iPhone 5S voor hetzelfde design heeft gekozen. Apple's smartphone ziet er al jaren praktisch hetzelfde uit. We hadden graag een vernieuwd en innovatievere look gezien. Tevens is het ook bij dit model niet mogelijk om het interne geheugen uit te breiden waardoor je op moet blijven letten wat je allemaal op je toestel zet.

Apple iPhone 5S 64GB reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Apple iPhone 5S 64GB review.

Telefoons vergelijkbaar met de Apple iPhone 5S 64GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden