Vergelijk 2.517.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 5S 32GB

Ontdek hier alles over de Apple iPhone 5S 32GB: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Apple iPhone 5S 32GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Apple iPhone 5S 32GB

De Apple iPhone 5S is een 4 inch smartphone met Retina-display, een dual-core processor en 8 megapixelcamera. Het toestel draait op iOS 7 en is de verbeterde versie van de iPhone 5 met een krachtigere processor en een vingerafdrukscanner. De iPhone 5S is er ook in de versie met 16 GB of 64 GB.

Belangrijkste kenmerken van de Apple iPhone 5S

  • Groot 4 inch Retina-display (640x1136 pixels)
  • Dual-core Apple A7-processor met 1 GB werkgeheugen
  • Loopt op het vernieuwde iOS 7
  • Foto's maak je met de 8 megapixelcamera; FaceTime-camera voorop
  • Betere beveiliging dankzij de Touch ID vingerafdruksensor
  • 32 GB opslagruimte voor apps en media

Voor wie is de Apple iPhone 5S?

Voor de echte Apple-fans is de iPhone 5S natuurlijk een musthave. Maar ook voor mensen die hun eerste smartphone willen, is deze smartphone uitermate geschikt. De iPhone 5S heeft een helder 4 inch scherm met Retina-display dat ideaal is voor het kijken van video's of het spelen van games. Dankzij iOS 7 weet je tevens zeker dat je je toestel met veel plezier gebruikt.

Pluspunten van de Apple iPhone 5S

Apple heeft haar besturingssysteem een totale make-over gegeven. Zo heeft iOS 7 een geheel nieuwe look met fellere kleuren en een ander font. Ook heeft de fabrikant nieuwe functies aan het systeem toegevoegd. Bij het Control Center regel je allerhande instellingen als helderheid, verbindingen en volume. Het vernieuwde notificatiecentrum laat nu tevens het weer, je afspraken en andere informatie op één scherm zien. Ook is de spraakherkenningsfunctie SIri verbeterd en er zijn verschillende apps toegevoegd.

Apple iPhone 5S

Naast het design heeft Apple ook flink aan de hardware gesleuteld. De iPhone 5S is dankzij de nieuwe Apple A7-processor nóg sneller. Ook de 8 megapixelcamera achterop is aangepast zodat je betere foto's kunt maken met de iPhone 5S. Als laatste heeft Apple een nieuwe feature toegevoegd genaamd Touch ID. Dit is een vingerafdrukscanner waarmee je je telefoon makkelijk kunt ontgrendelen. Zo zijn je gegevens stukken veiliger voor kwaadwillenden. 

Minpunten van de Apple iPhone 5S

We vinden het jammer dat Apple ook bij de iPhone 5S voor hetzelfde design heeft gekozen. Apple's smartphone ziet er al jaren praktisch hetzelfde uit. We hadden graag een vernieuwd en innovatievere look gezien. Tevens is het ook bij dit model niet mogelijk om het interne geheugen uit te breiden waardoor je op moet blijven letten wat je allemaal op je toestel zet.

Apple iPhone 5S 32GB reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Apple iPhone 5S 32GB review.

Telefoons vergelijkbaar met de Apple iPhone 5S 32GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden