Vergelijk 2.380.786 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 5S 16GB reviews

Apple iPhone 5S 16GB mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
6 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl review (november 2013) door
Apple lanceerde enige tijd geleden de iPhone 5S, samen met de iPhone 5C. Moeten iPhone 5-bezitters overstappen op de 5S? GSMinfo.nl nam de nieuwe telefoon onder de loep en keek daarnaast of mensen met Android zich wellicht tot iOS moeten bekeren. Apple iPhone 5S review
(juli 2014)

Pluspunten:

de beste telefoon ever bijna niks om over te klagen

Minpunten:

hij breekt snel
(december 2013)

Pluspunten:

Omdat ik veel fiets en dus een kleine telefoon wil voor in de broekzak heb ik de iPhone aangeschaft. Van huis uit android gewend maar omdat er geen "kleine" android highend modellen zijn, ben ik gegaan voor de iPhone.

Ik moet zeggen dat het erg wennen is. Widgets zijn toch wel bijzonder praktisch en nu moet ik voor mijn Facebook, agenda of het weer altijd eerst een App starten. Bijzonder inefficiënt.

Ook ben ik een zware gebruiker en dat blijkt nu des te meer: ik kom de dag niet door met de iPhone zonder een oplader bij de hand. Mijn vorige telefoon had ik voorzien van een extra grote accu wat bijzonder handig is wanneer je toestel een verwisselbare accu heeft.

Ik heb veel media content en ook hierbij loop ik tegen grenzen aan bij de 16GB variant van mijn iPhone. Een SDcardtje kost niet veel meer en dat had een wereld van verschil uitgemaakt.

De iPhone is snel en het scherm mooi en de bouwkwaliteit is werkelijk uitmuntend maar qua functionaliteit heb ik toch behoorlijk ingeleverd. Iets wat je niet verwacht wanneer je naar het prijskaartje van de iPhone kijkt.

Minpunten:

- Voor mij te korte accu duur
- 16 GB opslag is echt te weinig. Voor dit geld mag er best 64GB inzitten
- geen widgets

De volgende keer ga ik weer voor een Android met SDcard-slot en verwisselbare accu. Bovendien een stuk goedkoper.
(november 2013)

Pluspunten:

Na veel gezeur uit mijn omgeving een iPhone aangeschaft. Erg wennen als je een groot scherm gewend bent want 4" is toch wel een stuk minder dan me lief is. Ook ben ik de flexibiliteit van Android gewend. Je kunt werkelijk alles aanpassen bij Android en dat was eigenlijk mijn grootste teleurstelling bij iOS. De term "as is" is bij iOS wel op zijn plaats. Vind je dat prima en leg je jezelf graag die beperking op dan heb je een mooie en kleine (dit kan ook positief zijn) telefoon aan de iPhone.
Ik probeer hem aan mijn vriendin te slijten en heb al een mooie Note 3 op het oog.

Minpunten:

- geen vervangbare accu
- geheugen niet uitbreidbaar
- klein scherm
- iOS 7 is meer accu-hongerig
- iOS is "as is", niet tweakable
- geen widgets
- geen goede integratie van third party apps
- de prijs/prestatie verhouding
(oktober 2013)

Pluspunten:

Na jaren een Android-telefoon nu via mn werk een iPhone gekregen. Ik was in het begin best sceptisch maar dat verdween al snel als sneeuw voor de zon. Al mijn contacten uit Outlook kon ik zo importeren. Mijn mail via Exchange kwam direct binnen, net als op mn Android. De camera is echt goed, zeker als er wat minder licht is. De dubbele flitser speelt daarbij ook een grote rol.

Minpunten:

De prijs is natuurlijk exorbitant hoog. Gelukkig betaalt mn baas deze telefoon maar als ik zelf ervoor had moeten opdraaien was ik voor een goedkopere Android gegaan. De meerprijs die je betaalt voor een iPhone zie je wel terug, maar niet 1 op 1. Deze iPhone van 700 euro is niet twee keer zo goed als een Android van 350 euro.
(oktober 2013)

Pluspunten:

Mijn eerste iPhone was een 2G uit de VS, jailbroken en al, en sindsdien heb ik alle iPhones gehad met uitzondering van de 3GS. Deze in Keulen gehaald want de Nederlandse release duurde me net iets te lang. Tot nu toe zeer tevreden want het is alles dat ik al gewend was van mn iPhone 5 alleen dan sneller en beter. De vingerafdruksensor werkt perfect, leuk dat Apple deze technologie in een smartphone heeft gestopt. Het enige wat me tot nu toe een beetje tegenvalt is de batterijduur, maar dat komt ook omdat ik er nog zoveel mee in de weer ben. Gelukkig heb ik inmiddels overal laders liggen.

Minpunten:

Batterij dus.
Wat vind jij van de Apple iPhone 5S 16GB? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden