Vergelijk 2.551.629 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 5C 8GB

Ontdek hier alles over de Apple iPhone 5C 8GB: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Apple iPhone 5C 8GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Apple iPhone 5C 8GB

De Apple iPhone 5C biedt een kleurrijke en aantrekkelijke iPhone voor een iets lagere prijs. Net als de iPhone 5S loopt de iPhone 5C op de nieuwste versie van iOS, waarmee je automatisch voorzien bent van Apple's handige apps. Ook heb je via de App Store toegang tot honderdduizenden andere applicaties en games. Liever wat meer opslagruimte? Dan is er de iPhone 5C 16GB.

Belangrijkste Apple iPhone 5C 8GB specificaties

  • 4 inch Retina Display-scherm met resolutie van 640x1136 pixels
  • Loopt op iOS 7: gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, en met alle populaire apps!
  • 8-megapixelcamera achterop, extra camera voorop voor FaceTime
  • 8 GB opslagruimte ingebouwd, niet uitbreidbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, groen en geel

Voor wie is de Apple iPhone 5C 8GB?

De iPhone 5C is goedkoper dan de iPhone 5S, maar net zo nieuw en voorzien van veel van dezelfde nieuwe functies en features. Zo beschik je alsnog over het beste wat Apple te bieden heeft, maar dan voor een lagere prijs. Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke smartphone waarvoor bijna een miljoen apps verkrijgbaar zijn, maar is je budget nét wat kleiner? Ga dan voor de iPhone 5C.

Pluspunten van de Apple iPhone 5C 8GB

Het grootste pluspunt van de iPhone 5C is natuurlijk dat hij alles biedt wat je van een Apple-smartphone verwacht, maar dan voor een lagere prijs. De iPhone 5C is zoals we van Apple gewend zijn een gebruiksvriendelijke smartphone die bomvol functies zit. Handige apps voor je mail, agenda en het weer worden al direct meegeleverd, en via de App Store kun je bijna een miljoen andere populaire apps vinden. Veel apps verschijnen nog altijd eerst voor iOS. Met de iPhone 5C ben je daardoor niet alleen voorzien van apps voor Facebook, Twitter, en WhatsApp, maar ook de nieuwste hypes op app-gebied komen als eerste op iOS voorbij.

Apple iPhone 5C 16GB

Ook met de hardware van de iPhone 5C zit het wel goed. Het toestel is voorzien van hetzelfde 4 inch Retina Display dat ook in de iPhone 5S zit. Dat betekent dat je een scherm krijgt met een hoge resolutie, waardoor alles er scherp uitziet en het aantal pixels flink hoog ligt. Verder is de iPhone 5C voorzien van een krachtige dual-core processor, ondersteuning van 4G, en de nieuwste versie van iOS.

Minpunten van de Apple iPhone 5C 8GB

Helaas beschikt deze versie van de iPhone 5C over slechts 8 GB aan opslagruimte. Een deel daarvan wordt al gebruikt door iOS, waardoor je maar beperkte ruimte overhoudt. Bovendien is de opslagruimte niet uitbreidbaar. Ben je dus van plan veel apps en games te downloaden, of wil je veel muziek en video's kwijt op je smartphone, dan kun je beter voor de iets grotere iPhone 5C 16GB gaan.

Apple iPhone 5C 8GB reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Apple iPhone 5C 8GB review.

Telefoons vergelijkbaar met de Apple iPhone 5C 8GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden