Vergelijk 2.374.312 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 4S 64GB

Ontdek hier alles over de Apple iPhone 4S 64GB: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Apple iPhone 4S 64GB accessoires.

Informatie over de Apple iPhone 4S 64GB

De iPhone 4S 64GB is de opvolger van de Apple iPhone 4 en doet het allemaal net even wat beter dan zijn voorganger. Van buiten zien ze er misschien vergelijkbaar uit, maar van binnen is alles veranderd. De processor is een stuk krachtiger geworden, de camera is flink verbeterd, en met Siri heb je toegang tot revolutionaire voice-control software. Deze 64GB-variant is de duurste van de drie iPhone 4S-versies: er is ook een Apple iPhone 4S 16GB en een Apple iPhone 4S 32GB.

Belangrijkste kenmerken

  • 1 Ghz Dual-Core Cortex-A9 processor met PowerVR GPU: 7x sneller dan de iPhone 4
  • iOS 5 besturingssysteem
  • Siri spraakherkenning - bestuur je telefoon door er tegen te praten
  • App Store: er zijn meer dan een half miljoen apps verkrijgbaar voor de iPhone
  • 8 megapixelcamera: topkwaliteit foto's, 1080p HD-video's
  • 64GB opslaggeheugen

iPhone 4S

Voor wie is de iPhone 4S?

Ben je op zoek naar het nieuwste van het nieuwste, dan is de iPhone 4S 64 GB voor jou. Het kost wat, maar dan heb je ook wat: indrukwekkende features, een populair besturingssysteem met meer dan een half miljoen apps en een superkrachtige processor.

Pluspunten van de iPhone 4S

De iPhone 4 was al een topper, en de iPhone 4S is dus nog meer. Met een betere dual-core processor, meer geheugen én de nieuwste versie van iOS. Ook nieuw met de iPhone 4S is Siri, de Assistant-feature: een zeer uitgebreide, zeer indrukwekkende manier om je smartphone met je stem te besturen. Activeer Siri, zeg wat je wil doen, en je iPhone regelt het voor je. Of het nou gaat om het versturen van een berichtje aan vrienden, of het opzoeken van een goed restaurant in je omgeving.

Minpunten van de iPhone 4S

Als je al een iPhone 4 hebt - naar tevredenheid - dan kun je best nog een jaartje zonder deze iPhone 4S. Hoe mooi al die verbeteringen ook zijn, er zit weinig tussen dat je 'oude' iPhone opeens waardeloos maakt. Daarnaast is zo'n iPhone niet goedkoop. Een jaartje niet het nieuwste van het nieuwste hebben valt best te overleven.

Apple iPhone 4S 64GB reviews

Onze bezoekers geven de Apple iPhone 4S 64GB een gemiddelde beoordeling van 8,5.
Bekijk Apple iPhone 4S 64GB reviews of schrijf zelf een review.

(december 2012)

Pluspunten:

Telefoonkwaliteit en apps zijn nagenoeg perfect, makkelijk in gebruik en de belkwaliteit is uitstekend. Volume is beter dan de iPhone 4 en ik vind Siri echt een uitkomst! Camera is beter met de HD functie. Oh en heb ik al gezegd dat ie snel is, dat is ie namelijk! Daarnaast vind ik icloud erg handig, het zoveelste geweldige product van Apple.

Minpunten:

Het kijken naar video's met 3G kan niet in HD, kan dit ook niet instellen op een of andere manier.
Ook vind ik het irritant dat je bij Safari niet in kan stellen dat je bij je homepage begint in plaats van je oude tabbladen. Daarnaast blijft de prijs erg hoog.
(december 2012)

Pluspunten:

Mooi scherm
Goede looks
Heel veel leuke en nuttige apps te downloaden
Heel veel ruimte om van alles op te slaan

Minpunten:

Batterij is een grote grap, heb m'n oplader eigenlijk altijd bij.

Telefoons vergelijkbaar met de Apple iPhone 4S 64GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden