Vergelijk 2.659.812 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 4S 16GB reviews

Apple iPhone 4S 16GB mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(3 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Apple iPhone 4S 16GB accessoires.
3 reviews geplaatst Review schrijven
(april 2012)

Pluspunten:

Voor mij zijn de verbeteringen van de IPhone 4S ten opzichte van de 3GS: camera aan de voorkant, daarmee kan ik video chat gebruiken bij skype, kwaliteit van het scherm is ook omhoog gegaan, hierdoor betere plaatjes en video's. De snelheid is hoger, langere batterijduur (uitzondering zie beneden) en meer applicaties beschikbaar.

Minpunten:

Ik vond de vorm van mijn IPhone 3GS prettiger vasthouden, ronde hoeken hebben mijn voorkeur bij telefoons. Ook gebeurde het twee keer dat de telefoon heel warm werd en dat de batterijen ineens leeg waren. Weet niet of dit een algemeen probleem is of dat het aan mij lag. Toen ik alle applicaties had afgesloten, functioneerde ie weer normaal.
(april 2012)

Pluspunten:

Het touchscreen is geweldig, reageert perfect, de beste die ik tot nu toe gezien heb. Camera ook heel goed, 8mp, neemt op in 1080p, zowel plaatjes als video ziet er heel mooi uit op mijn 47inch hd tv.

Facetime werkt goed, eenvoudig in staat zijn om te wisselen van camera aan de voor en achterkant is makkelijk als je kinderen hebt zoals ik.

I cloud is echt handig, ik heb het zodra ik m'n huis in loop en alles wat ik gedaan heb, wordt daar opgeslagen. Zo fijn als iets misgaat met je telefoon en dat je dan emotionele dingen zou verliezen.

Siri is het beste wat ik tot nu toe qua technology op een telefoon heb gezien. Ik gebruik het bij het plaatsen van reminders, notities, zenden van sms, e-mails, bellen, muziek afspelen, weer checken en voor alle informatie die ik nodig heb. Zeer indrukwekkend.

Dual core processor is ongelofelijk snel en heb de telefoon nog niet trager zien worden, zelfs niet toen ik 20 apps op had staan en ik nog niet wist dat ik twee keer om de home knop moet drukken om te sluiten.

Ik kan nog wel even doorgaan met de pluspunten maar wordt de lijst veel te lang. Ik hoop dat andere mensen evenveel plezier halen uit het gebruiken van het toestel als ik doe.

Minpunten:

De dual core processor put de batterij helemaal uit. Ondanks dat ie langer meegaat dan de 4, gaat de verbetering van de batterij niet op gelijk tempo als de verbetering qua processor. Ik moet 'm elke nacht opladen ongeacht hoeveel ik 'm gebruik (weet dat bij meer mensen zo is)

Siri doet het wel eens niet en zegt dan dat ik het later nog een keer moet vragen. Ik moet hier de oorzaak nog voor vinden.
(december 2011)

Pluspunten:

- camera: een van de beste mobiele camera's
- iOS 5: makkelijk te begrijpen met toch veel functies
- muziekspeler: het is een ipod, maar dan kan je er mee bellen
- app store: meeste apps, wel meer betaalde apps dan bij de android market
- missschien niet de meest krachtige hardware, wel meer dan goed genoeg voor iOS

Minpunten:

- je betaalt voor het appeltje, waar ook nog een hap uit is. (productiekosten zijn ongeveer 200 dollar, verkoopprijs is ongeveer 600 dollar)
- je moet je beperken tot 'het wereldje van apple', en je moet een - computer met itunes hebben
- apple zou wel wat betere oortjes kunnen meegeven voor deze idiote prijs

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden