Vergelijk 2.380.785 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 4S 16GB

Ontdek hier alles over de Apple iPhone 4S 16GB: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
De Apple iPhone 4S 16GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Apple iPhone 4S 16GB

De iPhone 4S is de opvolger van de Apple iPhone 4 en doet het allemaal net even wat beter dan zijn voorganger. Van buiten zien ze er misschien vergelijkbaar uit, maar van binnen is alles veranderd. De processor is een stuk krachtiger geworden, de camera is flink verbeterd, en met Siri heb je toegang tot revolutionaire voice control software. Er zijn nog twee versies van de iPhone 4S te verkrijgen: de Apple iPhone 4S 32GB en de Apple iPhone 4S 64GB

Belangrijkste kenmerken van de iPhone 4S:

  • 1 Ghz Dual-Core Cortex-A9 processor met PowerVR GPU - 7x sneller dan de iPhone 4
  • iOS 5 besturingssysteem; update naar iOS 7 inmiddels beschikbaar
  • Siri spraakherkenning - bestuur je telefoon door er tegen te praten
  • App Store: er zijn meer dan een half miljoen apps verkrijgbaar voor de iPhone
  • 8 megapixelcamera: topkwaliteit foto's, 1080p HD-video's

Apple iPhone 4S

Voor wie is de iPhone 4S?

Ben je op zoek naar een Apple-smartphone? De iPhone 4S is ideaal met zijn indrukwekkende features, een populair besturingssysteem met meer dan een half miljoen apps, en een superkrachtige processor.

Pluspunten van de iPhone 4S

De iPhone 4 was al een topper, en de iPhone 4S is dat zeker. Met een betere, dual-core processor, meer geheugen, én de nieuwste versie van iOS. Ook nieuw met de iPhone 4S is Siri, de Assistant-feature: een zeer uitgebreide, zeer indrukwekkende manier om je smartphone met je stem te besturen. Activeer Siri, zeg wat je wil doen, en je iPhone regelt het voor je. Of het nou gaat om het versturen van een berichtje aan vrienden, of het opzoeken van een goed restaurant in je omgeving.

Minpunten van de iPhone 4S

Heb je al een iPhone 4 en ben je daar tevreden mee, dan zul je best zonder de 4S kunnen. Hoe mooi al die verbeteringen ook zijn, er zit weinig tussen dat je 'oude' iPhone opeens waardeloos maakt. Daarnaast is zo'n iPhone een dure aanschaf, dus mocht je het geld voor de upgrade niet hebben, maak je dan geen zorgen. Een jaartje niet het nieuwste van het nieuwste hebben valt best te overleven.

Apple iPhone 4S 16GB reviews

Onze bezoekers geven de Apple iPhone 4S 16GB een gemiddelde beoordeling van 9,3.
Bekijk Apple iPhone 4S 16GB reviews of schrijf zelf een review.

(april 2012)

Pluspunten:

Voor mij zijn de verbeteringen van de IPhone 4S ten opzichte van de 3GS: camera aan de voorkant, daarmee kan ik video chat gebruiken bij skype, kwaliteit van het scherm is ook omhoog gegaan, hierdoor betere plaatjes en video's. De snelheid is hoger, langere batterijduur (uitzondering zie beneden) en meer applicaties beschikbaar.

Minpunten:

Ik vond de vorm van mijn IPhone 3GS prettiger vasthouden, ronde hoeken hebben mijn voorkeur bij telefoons. Ook gebeurde het twee keer dat de telefoon heel warm werd en dat de batterijen ineens leeg waren. Weet niet of dit een algemeen probleem is of dat het aan mij lag. Toen ik alle applicaties had afgesloten, functioneerde ie weer normaal.
(april 2012)

Pluspunten:

Het touchscreen is geweldig, reageert perfect, de beste die ik tot nu toe gezien heb. Camera ook heel goed, 8mp, neemt op in 1080p, zowel plaatjes als video ziet er heel mooi uit op mijn 47inch hd tv.

Facetime werkt goed, eenvoudig in staat zijn om te wisselen van camera aan de voor en achterkant is makkelijk als je kinderen hebt zoals ik.

I cloud is echt handig, ik heb het zodra ik m'n huis in loop en alles wat ik gedaan heb, wordt daar opgeslagen. Zo fijn als iets misgaat met je telefoon en dat je dan emotionele dingen zou verliezen.

Siri is het beste wat ik tot nu toe qua technology op een telefoon heb gezien. Ik gebruik het bij het plaatsen van reminders, notities, zenden van sms, e-mails, bellen, muziek afspelen, weer checken en voor alle informatie die ik nodig heb. Zeer indrukwekkend.

Dual core processor is ongelofelijk snel en heb de telefoon nog niet trager zien worden, zelfs niet toen ik 20 apps op had staan en ik nog niet wist dat ik twee keer om de home knop moet drukken om te sluiten.

Ik kan nog wel even doorgaan met de pluspunten maar wordt de lijst veel te lang. Ik hoop dat andere mensen evenveel plezier halen uit het gebruiken van het toestel als ik doe.

Minpunten:

De dual core processor put de batterij helemaal uit. Ondanks dat ie langer meegaat dan de 4, gaat de verbetering van de batterij niet op gelijk tempo als de verbetering qua processor. Ik moet 'm elke nacht opladen ongeacht hoeveel ik 'm gebruik (weet dat bij meer mensen zo is)

Siri doet het wel eens niet en zegt dan dat ik het later nog een keer moet vragen. Ik moet hier de oorzaak nog voor vinden.

Telefoons vergelijkbaar met de Apple iPhone 4S 16GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden