Vergelijk 2.402.432 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 4 8GB

Ontdek hier alles over de Apple iPhone 4 8GB: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(6 reviews )
De Apple iPhone 4 8GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Apple iPhone 4 8GB

De Apple iPhone 4 8GB is de goedkoopste variant van de serie. Het toestel is tegelijk uitgebracht met de Apple iPhone 4S 16GB, om de consument zo meer keuze te bieden. Het toestel draait op iOS en beschikt over een schitterend scherm. Wil jij een iPhone, maar wil je niet al te diep in de buidel tasten? Dan is deze 8GB-variant geschikt voor jou.

Belangrijkste kenmerken

  • Besturingssysteem: iOS 7 met meer dan een half miljoen apps
  • Fraai 3.5 inch Retina-scherm, met een resolutie van 960 bij 540 pixels
  • 1 GHz A4-processor
  • 5 megapixelcamera voor mooie foto's en video's

 

iPhone 4

Voor wie is de iPhone 4 8GB?

Als je een iPhone wilt, maar je vindt de iPhone 4S te duur, dan is dit toestel voor jou een uitkomst. De iPhone 4 8GB biedt minder opslagruimte dan de reguliere iPhone 4 en is daardoor automatisch goedkoper.

Opvallend goed scherm

Het Retina IPS LCD display zorgt voor een optimale besturing van het toestel. Apple staat bekend om haar intuïtieve indeling van haar toestellen en daarvoor is een goed touchscreen nodig. Het display is indrukwekkend door haar scherpte en kwaliteit. Heb beeldscherm stimuleert de wisselwerking tussen je oog en het beeld en daardooor lijkt het of dat de icoontjes op het beeldscherm zweven. De resolutie van het scherm bedraagt 960 x 640 pixels, erg hoog voor een 3,5" beeldscherm. Scherpe weergave van games, filmpjes en foto's is dus gegarandeerd.Tot slot zorgt de IPS-techniek ervoor dat het niet meer noodzakelijk is om recht op het toestel te kijken om scherp beeld te hebben. Vanuit alle hoeken is het beeld prima te zien!

Design

De iPhone 4 is qua design een bijzonder toestel. Hij is namelijk slechts 9mm dik, waarmee het een van de dunste telefoons op de markt is. Qua lengte is hij ongeveer gelijk met zijn voorganger net als in de breedte. De besturing van het toestel gaat vrijwel in zijn geheel via het touchscreen. Aan de onderzijde zien we enkel nog een navigatietoets. Qua design is er in elk geval geen reden om voor de nieuwste iPhone 4S te gaan: die is namelijk is identiek aan deze.

Apple iPhone 4 8GB reviews

Onze bezoekers geven de Apple iPhone 4 8GB een gemiddelde beoordeling van 8,2.
Bekijk Apple iPhone 4 8GB reviews of schrijf zelf een review.

(juli 2014)

Pluspunten:

mooi scherm,
zit lekker in de hand,
veel applicaties
mooi design

Minpunten:

echt veel te duur.
voor deze prijs kan je 32 GB verwachten.
snel kapot
(april 2014)

Pluspunten:

+ snel
+ scherpe camera
+ beter dan android
+ het is van apple
+ mooi design

Minpunten:

- je kunt het niet van een flat afgooien zonder beschadigingen.

Telefoons vergelijkbaar met de Apple iPhone 4 8GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden