Vergelijk 2.359.005 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 4 32GB

Ontdek hier alles over de Apple iPhone 4 32GB: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
De Apple iPhone 4 32GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Apple iPhone 4 32GB

De Apple iPhone 4 32GB is de opvolger van de Apple iPhone 3GS en mag een waar multimediamonster genoemd worden. Apple heeft met haar iPhones de reputatie opgebouwd van een betrouwbare producent die top of the bill smartphones produceert. De iPhone 4, ook verkrijgbaar als Apple iPhone 4 16GB, is daar een sprekend voorbeeld van.

Apple iPhone 4

Design en afmetingen iPhone 4

Het design is herkenbaar. Het heeft veel weg van de 3GS, maar toch zijn er een aantal nieuwtjes te ontdekken. Allereerst natuurlijk de aluminium rand. De eerdere iPhones waren mooi afgerond aan de zijkant, maar hier zien we een duidelijke ijzere rand. De knoppen aan de zijkant, te denken valt aan de volumeregeling, zijn nu dus nadrukkelijker aanwezig. Voor wat betreft de afmetingen is de iPhone 4 een bijzonder toestel. Hij is namelijk slechts 9mm dik. Dit is erg weinig! Qua lengte is hij ongeveer gelijk met zijn voorganger net als in de breedte. De besturing van het toestel gaat vrijwel in zijn geheel via het touchscreen. Aan de onderzijde zien we enkel nog een navigatietoets.

Opvallend goed touchscreen

Het Retina IPS LCD display zorgt voor een optimale besturing van het toestel. Apple staat bekend om haar intuïtieve indeling van haar toestellen en daarvoor is een goede touchscreen nodig. Daar hebben ze dan ook voor gezorgd. Het display is indrukwekkend door haar scherpte en kwaliteit. Heb beeldscherm stimuleert de wisselwerking tussen je oog en het beeld en daardooor lijkt het of dat de icoontjes op het beeldscherm zweven. De resolutie van het scherm bedraagt 960 x 640 pixels. Dat is ontzettend veel voor een 3,5" beeldscherm. Scherpe weergave van games, filmpjes en foto's is dus gegarandeerd.Tot slot zorgt de IPS techniek ervoor dat het niet meer noodzakelijk is om recht op het toestel te kijken om scherp beeld te hebben. Vanuit alle hoeken is het beeld nu prima te zien!

Apple iPhone 4 wit

Beter, zuiniger en uitgebreider

Uit de eigenschappen blijkt hoe veelzijdig deze smartphone is. Standaard heb je een 5MP camera met een resolutie van 2592 x 19744 pixels, volledige internetconnectiviteit, MP3-speler, Mobile Officepakket, TV-Out, sociale netwerkintegratie, accelerometer en 2-axis Gyroscoop (voor ideale weergave van games). Deze standaardeigenschappen zijn ieder apart uitgebreid met vrijwel alle mogelijke functies die maar te bedenken zijn.

De Apple A4 processor is krachtiger dan de processors van de voorgaande iPhones. Misschien belangrijker nog wel, hij is ook zuiniger en dus zal je batterij langer meegaan. Ook kunnen we vertellen dat de batterij van de iPhone in capaciteit is gestegen. Beide feiten opgeteld betekent dit dat je jouw iPhone 4 niet zo vaak aan de oplader hoeft te hangen. Met 3G internet aan zal de batterij een spreektijd van zo'n 7 uur leveren. De standbytijd is maarliefst 300 uur.

Gratis navigatie

Producent van navigatiesystemen Navigon biedt nu een gratis navigatie-app aan, waardoor de iPhone nu ook gebruikt kan worden als navigator. Het is in dit geval wel een beperkte variant. De aanwezige kaarten zijn in 2D en bieden alleen dekking voor Nederland. Een uitgebreider pakket is uiteraard wel te koop, waarmee je de beschikking kan krijgen over flitspaalherkenning en kaarten van heel Europa.

We kunnen concluderen dat de iPhone 4 een waardige opvolger de iPhone 3GS genoemd mag worden. Het drijft hier te ver om alle nieuwtjes op te gaan sommen, vooral omdat het er zoveel zijn. Daarom verwijzen we je graag naar de eigenschappen-pagina van de iPhone 4. Tot slot nog een filmpje waarin de iPhone 4 aan je wordt voorgesteld:

Apple iPhone 4 32GB reviews

Onze bezoekers geven de Apple iPhone 4 32GB een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Apple iPhone 4 32GB reviews of schrijf zelf een review.

(december 2012)

Pluspunten:

-Ziet er goed uit
-Betrouwbaar
-Reageert uitstekend
-Applicaties laden gaat snel en multitask eigenschappen draaien soepel
-Geweldig om een iPod en telefoon in één te hebben!

Minpunten:

-Accu

Hangt ervan af hoe de telefoon is gebruikt, maar bij zwaar gebruik houdt ie het 1/1.5 dag vol

Bij minimaal gebruik lukt dat wel 4 dagen
(december 2012)

Pluspunten:

Mooie graphics, ruim aanbod aan apps, die veelal gratis zijn. Downloaden van via itunes werkt soepel. Video's zijn kraakhelder en moeilijk om uit te vinden hoe het toestel werkt is het zeker niet. Daarnaast is het een hele stijlvolle smartphone waarmee je gezien kan worden.

Minpunten:

Je kan het geheugen niet uitbreiden, vervelend als je veel grote bestanden hebt zoals muziek en series. Bluetooth werkt niet goed, vervelend want dit is erg handig in de auto.

Telefoons vergelijkbaar met de Apple iPhone 4 32GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden