Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iPhone 4 16GB reviews

Apple iPhone 4 16GB mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(9 reviews )
De Apple iPhone 4 16GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
9 reviews geplaatst Review schrijven
(juni 2011)

Pluspunten:

Super telefoon

Minpunten:

kan geen spraakherkining bij google alleen met wifi wie kan me helpen
(april 2011)

Pluspunten:

snel
mooi scherm
loopt niet vast

Minpunten:

batterij
(januari 2011)

Pluspunten:

mooi beeld beeldscherm kwaliteit en veel Extra en Camera kwaliteit is ook erg mooi en muziek kwaliteit is wel fijn je kunt er mee als doen ik gebruik als mee

Minpunten:

je moet wel aan wennen voor al dat je nooit ipod touch heb of die andere iphone soms doet ook erg raar als je gaat opladen en gaat best wel snel leeg als je gaat game veder wel oke jammer dat zo duur is
(januari 2011)

Pluspunten:

-Groot scherm
-Touchscreen is perfect
-Snel internet
-2de camera
-veel meer

.....

Minpunten:

-niet veel veranderingen tegenover iphone 3gs

-als het valt is het KAPOT !!!! (moet een beschermingshoesje hebben )

-kon beter zijn vidnt ik

-batterij te snel leeg .. jammer genoeg
(november 2010)

Pluspunten:

Ik ben vrij tevreden met de iPhone. Ik had eerst de iPhone 3GS, maar ik ben blij dat ik ben overgestapt naar 4. De camera is een enorme verbetering en ik denk dat Apple daarmee goed heeft gereageerd op de concurrentie. De camera was toch een beetje het zwakke punt van de 3GS.
Ik kijk er ook graag series op en dat is wel een genot met de hoge schermresolutie. Ook prettig is dat er nu ook navigatie op zit; dat ontbrak er nog aan.

Minpunten:

Ik gebruik mijn iPhone vrij intensief en moet hem daardoor wel vaak opladen. Na 2 dagen constant gebruiken is ie wel leeg. Maar dat ik hem zoveel gebruik, is natuurlijk ook een goed teken.
(november 2010)

Pluspunten:

egt een mooie telefoon!! heb er hard voor moeten wekren maar dan heb je ook wat! heel snel en een camera heb je ook niet meer nodig als je de iphone hebt

Minpunten:

nee
(november 2010)

Pluspunten:

De iPhone 4 is supersnel en multitasking is echt een goede toevoeging. Over de camera heb ik ook geen klachten. Over het design hoef ik natuurlijk weinig te zeggen, want dat is altijd goed bij Apple, maar het scherm is wel echt prachtig.

Minpunten:

Heb ik nog niet kunnen vinden!
(november 2010)

Pluspunten:

- Snel!
- Heel mooi scherm!
- Hoef hem weinig op te laden!

Minpunten:

- Duur vergeleken met andere smartphones!
- Niet heel veel verschil met de iPhone 3 GS!
(november 2010)

Pluspunten:

Iphone 3g is beter fijner en groter

Minpunten:

ik vindt de telefoon erg slecht omdat , hij constant blijft vastlopen naar 2 maanden ik heb de mobiel zelf ingeruild voor de iphone 3g en ik vindt de iphone 3g veel beter
Wat vind jij van de Apple iPhone 4 16GB? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden